0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Ingloštad u drugom poluvremenu do tri boda u derbiju začelja

Objavljeno: 09.04.17 u 19:22

Fudbaleri Ingloštata su na domaćem terenu upisali izuzetno važnu pobedu u borbi za opstanak, savladavši posle preokreta ekipu Darmštada sa 3:2.

Iako je sve počelo na sjajan način po domaćina, koji je poveo u 19. minutu utakmice golom Paskala Grosa, ipak su do kraja morali dosta da se pomuče ne bi li upisali spasonosne bodove.

U finišu prvog poluvremena usledio je preokret gostiju u režiji Maria Vrančića, koji je pogocima u 33. i 39. minutu doneo brigu rivalu pred nastavak utakmice.

Igrači Ingloštata su bili svesni da ukoliko žele opstanak u eliti ne smeju sebi da dozvole poraz u ovakvom meču, pa su u nastavku krenuli znatno odlučnije. Takav pristup doveo ih je do željenog cilja pošto su u nastavku golovima Koena 68. i Sutnera u 72. minutu došli do vođstva od 3:2.

Do kraja meča oba toma su ostala sa desetoricom igrača na terenu pošto je kod domaćina u 87. minutu Brengeri kažnjen direktnim crvenim, dok je u istoj situaciji drugi žuti na drugoj strani zaradio Mirko Kolak.

Ovom pobedom Igloštad je na najbolji mogući način iskoristio poraze Augsburga i Majnca i približio im se na samo jedan bod zaostatka.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter