0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OPTIMIZAM PROVEJAVA NA BANJICI: Ne želimo nikome da se dopadnemo, spremni smo za Zvezdu!

Objavljeno: 08.04.17 u 13:26

Trener fudbalera Rada Nebojša Petrović rekao je danas da njegova ekipa spremno ulazi u utakmicu protiv Crvene zvezde, kao i da se nada da će uz podršku navijača uspeti da ostvari ‘dobar rezultat’.

– Ulazimo optimistički u ovu utakmicu. Bićemo pre svega dobro vodjeni od naših navijača i zajedno s njima ćemo napraviti euforičnu atmosferu, jednu radnu atmosferu u kojoj ćemo nadam se uspeti da rezultiramo. Ne idemo u ovu utakmicu da se dopadnemo, već da napravimo rezultat. Moji igrači i ja smo veliki optimisti, bez obzira što se radi o jednoj od najboljih ekipa u ligi – rekao je Petrović novinarima na Banjici.

Rad će sutra na svom terenu dočekati Crvenu zvezdu u 29. kolu Superlige Srbije.

– Ovu utakmicu smo spremili kao i sve ostale. Imamo iza sebe jedan pozitivan rezultat, jednu optimističnu atmosferu. Igrati protiv Zvezde za Rad ne znači samo učestvovati. Taktički smo se dobro pripremili, za Zvezdu koja je lider na tabeli i dobro vođen od strane Miodraga Božovića. Imaju svoju definisanu igru, sa puno kreativnosti, sa puno ulazaka u međuprostore, gde je igračima dozvoljeno da iskažu svoj maksimalan kvalitet. Dobro napadaju po krilnim pozicijama, pe centralnoj vertikali, sve to znamo. Iskoristili smo ovaj ciklus da se pripremimo, ali i dobro odmorimo – rekao je Petrović.

FOTO: STARSPORT

Rad će bez obzira na rezultat u poslednje dve utakmice i ove sezone igrati u plej-autu Superlige Srbije, a Petrović je rekao da je optimističan po pitanju opstanka.

– Svesni smo toga da ćemo igrati u plej-autu. Spremni smo za veliku i požrtvovanu borbu. Optimista sam i nadam se svemu najboljem. Ne smatram da je Rad ugrožen. Poštujemo sve ostale, ali pre svega sebe. U tom pravcu razmišljaju i moji igrači – rekao je Petrović.

Fudbaler Rada Vladimir Rodić ocenio je da je Crvena zvezda favorit u sutrašnjoj utakmici, ali da se nada pobedi svog tima.

– Zvezda jeste favorit na papiru, ali nama nadu niko ne može da oduzme. Ulazimo spremni u meč i nadamo se pobedi – rekao je Rodić.

On je dodao da je u prethodna tri kola atmosfera na stadion u Rada bila ‘mrtva’ zbog suspenzije njihovih navijača, kao i da ga raduje što će na sutrašnjoj utakmici oba kluba imati podršku.

Utakmica 29. Super lige Srbije izmedju Rada i Crvene zvezde biće odigrana sutra na Banjici od 17 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter