0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Bajern dominantan u derbiju, ispratio Borusiju kući sa četiri komada! (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.17 u 20:26

Minhenski Bajern pokazao je na večerašnjem derbiju protiv Dortmunda da trenutno nemaju pravu konkurenciju u Nemačkoj, pobedivši na svom terenu sa ubedljivih 4:1.

Bavarci su od samog starta meča krenuli silovito i poslali poruku velikom rivalu da se ne nadaju bodovima na „Alijanc areni“. Već posle 10 minuta utakmice Bajern je vodio sa 2:0, zahvaljujući pogocima Franka Riberija u četvrtom minutu, odnosno Roberta Levandovskog šest minuta kasnije.

Borusija se nije predavala i u 25. minutu je uspela da smanji zaostatak na 2:1, nakon fenomenalnog voleja Rafaela Gerera sa ivice kaznenog prostora.  To je bio i rezultat prvog poluvremena a u nastavku je domaćin ponovo uspostavio dominaciju i osigurao novu pobedu.


All Goals & Highlights HD – Bayern Munich 4-1… by Bundes-Liga

Već nakon četiri minuta nastavka Bajern je stigao do vođstva od 3:1 pogotkom Arjena Robena, a konačan rezultat postavio je svojim drugim pogotkom Levandovski u 68. minutu.

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter