0
Evropske lige

FOTO: Maccabi Tel Aviv

BLISTAO MEĐU STATIVAMA: Rajković odbranama odveo Makabi do borbe za trofej! (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.17 u 20:05

Makabi iz Tel Aviva plasirao se u finale nacionalnog Kupa pobedon nad ekipom Beitara rezultatom 2:1, a jedan od najzaslužnijih za ovaj trijumf bio je mladi srpski golman.

Predrag Rajković nastavio je sa odličnim partijama u dresu izraelskog kluba i svojim odbranama omogućio Makabiju da stignu do borbe za trofej.

Bivši gomlan Crvene zvezde se u polufinalu odigranom u Haifi, protiv ekipe Beitara, istakao se u tri navrata sjanim itervencijama, spasivši sigurne pogotke u svojoj mreži i tako izrastao u jednog od heroja utakmice.

Izvor:Youtube/King Of Fun

– Za ovaj pobedu veliku zahvalnost dugujemo našim navijačima koji su napravili fantastičnu atmosferu. Ova pobeda nam mnogo znači, i dalje smo u trci za oba trofeja i nadamo se da ćemo ih oba prigrabiti- rekao je Rajković nakon utakmice.

Sigurno da će Rajković, koji je već uveliko zainteresovao skaute brojnim klubova, ovakvim partijama dodatno skrenuti pažnju na sebe i možda ga već od narednog leta budemo videli u nekom od najvećih evropskih klubova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter