2
Fudbal

FOTO: FC Sidney

DA LI BI MUSLIN MOGAO DA GA POZOVE: Ninković proglašen za najboljeg igrača australijske lige (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.17 u 18:05

Velika čast za srpski fudbal stiže iz daleke Australije gde je bivši fudbaler Čukaričkog i Crvene zvezde proglašen za najboljeg igrača ligaškog dela sezone u A ligi Australije.

Sidnej je osvojio titulu. Sada je ostalo još samo da je potvrdi u plej-ofu. Najzaslužniji za sjajne partije Sidneja je bivši reprezentativac Srbije Miloš Ninković. Sjajni vezista je ove sezone postigao osam golova i ‘upisao’ devet asistencija što je bilo dovoljno da ponese laskavo priznanje igrača sezone.

Naime, u izboriu koji organizuje Foks sport televizija Miloš Ninković je zauzeo prvo mesto sa 37 glasova, sedam više od drugoplasiranog Peruanca Dijega Kastra iz Pert Glorija. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je čak 11 puta ove sezone proglašavan za igrača utakmice u A ligi Australije.

Pogledajte kako je Miloš Ninković tresao mreže rivala ove sezone, a dobro bi bilo da ovaj snimak pogleda i selektor ‘orlova’ Slavoljub Muslin:

0
0

2 Komentara

  1. Da pozove metuzalema Ninkovica? Pa vi niste svoji!
    Ako muslin treba desetku , eno je kod Sinise Mihajlovica, najbolji srpski fudbaler u Italiji, a niko ne zna zastoga ne poziva! I sad najednom, vama se Ninkovicprividja!? Za mene je ovo vise od zaglupljivanja naroda! Australijska liga, velika scena,nema sta! Pa on ni u najboljim igrackim godinama nije vredeo poziva za klupu reprezentacije! Ponekad se covek upita, zaista, dokle doseze ljudska glupost i navijastvo.
    I sad treba da im dodje pun stadion da vide jednog polupenzionisanog igraca. Ima li tu razuma,uopste!? Ajd’da donekle covek i razume navijacke strasti novinarske, ali….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter