3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKE PROMENE U TIMU: Božović prinuđen da ‘promeša karte’, evo kako će to izgledati (FOTO)

Objavljeno: 03.04.17 u 09:54

Zbog igranja svaki treći dan priliku treba da dobiju i igrači iz drugog plana
Kreće finiš trke za trofeje na oba fronta, pa treba dobro izvagati ekipe koje mogu da ponesu najviše uspeha.

Kako saznaje HotSport trener Crvene zvezde Miodrag Božović sprema nove adute za sredu (19.00) kada aktuelni šampion dočekuje u okviru četvrtfinala Kupa Srbije Mladost iz Lučana.

Pored povređenih Anđelkovića i Ruiza, opcija je odmor za neke startere, koje mogu da zamene golman Supić, Milijaš, Poletanović, Sikimić

Pred kraj meča sa Spartakom posle jednog duela na povredu se požalio i kapiten Luković mada je izdržao do kraja. Postoji opcija da veću minutažu dobije i najmlađi debitant Crvene zvezde, tinejdžer Ivan Ilić, koji je polovinom marta napunio 16 godina.

FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

  1. Uočen duplirani komentar; čini se da ste to već rekli!
    Šta vam to znači da vam se čini da sam to već rekao ako je to istina. Šta vas vređa istina?! Istina je jedna pa može i više puta da se šponovi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Milijaš igra fudbal kao iz doba kenozoika.To je danas prevaziđeno. To je vreme kada se nije trčalp, kada se šetalo po terenu, kada je bilo dovoljno izvesti jedan korner na utakmici, na prvu stativu.To je davno prošlo vreme, Danas je u fudbalskom smislu doba tercijara, kada se mnogo i brzo trći a on se tu nešto ne snalazi. Neka Milijaš bude pošten prema sebi pa neka sam kaže:“Nije to više za mene, ima mlađih, boljih bržih“!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako je tačna ova najava da bi i Milijaš mogao dobiti minutažu u ekipi, moje upozorenje menadžmentu Zvezde, kao dugogodišnjeg redovnog posetioca Marakane, je da ne potcenjujete baš toliko Super ligu Srbije i da se ne šalite pa da Milijašu ukazujete šansu. Taj čovek jednostavno ne može da igra u Super ligi Srbije zbog toga što je to isuviše zahtevno takmičenje za njega jer čovek je fizički inferioran. On trči kao ka vadi noge iz blata!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter