0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JAVIO SE NINKOVIĆ: Prvi put govorio o skandalu i u šta sumnja kod navijača Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.17 u 21:57

Društvene mreže daju dosta mogućnosti da se direktno stupi u kontakt sa mnogim javnim ličnostima, pa i fudbalerima, odnosno korišćenjem istih oni doprinose tome.
Tako je prilikom želje da se opusti, Nikola Ninković skoro doživeo nervni slom, uživo, pred publikom.

Razlog tome jesu negativni komentari na njegove igre u Partizanu i nekih njegovih tadašnjih saigrača, na šta je sadašnji igrač Đenove burno odreagovao.

– Isprovociralo me to što sam se uključio da bih se zezao i ćaskao s prijateljima, dok neka dva ‘gospodina’ nisu počela da vređaju mene i moje drugare, s kojima sam odrastao u Humskoj. Vređali su nas bez ikakvog razloga, pritom predstavljajući se kao navijači Partizana, u šta čisto sumnjam. Naravno, nisam vređao sve navijače Partizana, poručio je popularni Džigi za ‘Informer’.

Ovaj incident se dogodio na društvenoj mreži Instagram kada je Nikola Ninković emitovao video uživo uz mogućnost da njegovi pratioci komentarišu isti.

(Izvor: YouTube/californication7)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter