0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

VEST HEM: Bilić ostaje!

Objavljeno: 02.04.17 u 15:14

Fudbalski klub Vest Hem podržao je danas trenera Slavena Bilića, posle niza loših rezultata i spekulacija medija o odlasku hrvatskog trenera.

Kako bismo okončali spekulacije, uprava Vest Hema saopštava da ima 100 odsto poverenja u sposobnosti Slavena Bilića da vodi Vest Hem, navodi se u saopštenju na sajtu londonskog kluba.

Vest Hem je juče izgubio od Hala sa 1:2 i pretrpeo četvrti uzastopni poraz. Londonski klub vezao je šest utakmica bez pobede i zauzima 14. mesto na tabeli sa 33 boda. Vest Hem je poslednji put pobedio početkom februara, kada je bio bolji od Sautemptona 3:1.

– Uprkos medijskim spekulacijama, Bilićev trenerski posao nije ugrožen. Uprava zna da Slaven i njegovi pomoćnici imaju punu podršku svih igrača i ogromne većine navijača da predvode Vest Hem kroz ovaj težak period. Uprava traži od navijača da budu složni u podršci treneru i stručnom štabu pošto ulazimo u niz važnih utakmica. Svi imamo puno poverenje u njihove sposobnosti da okončaju ovaj niz rezultata i završe sezonu na visokom nivou, piše u saopštenju Vest Hema.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter