0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

ŠPANSKA PRIMERA: Baselona bez prve zvezde rutinski slavila u Granadi (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.17 u 23:00

Fudbaleri Barselone savladali su bez većih problema ekipu Granade na gostujućem terenu rezultatom 1:4 i tako ostala na samo dva boda zaostatka za Realom posle 29. prvenstvenog kola.

Na ovom meču Katalonci su nastupili bez Lionela Mesija, ali to im nije smetalo da upišu ubedljivu pobedu.

Dugo je Barsa pokušavala da probije otpor domaćina i savlada sjajnog Giljerma Očou, a to im je prvi put uspelo u samom finišu prvog poluvremena, tačnije u 44. minutu, kada je Luis Suarez doveo svoj tim u prednost.

Ipak Granada nije želela tek tako da se preda pa je drugo poluvreme počelo njihovim iznenadnim izjednačenjem, koje im je doneo Heremi Boga u petom minutu nastavka.

To kao da je samo razljutilo favorizovanog gosta koji je u nastaku uspeo da postigne još tri pogotka. Najpre je novo vođstvo Barsi doneo Pako Alkaser golom u 64. minutu, a 1:3 bilo je u 83. minutu kada je Sanijer pogodio sopstvenu mrežu.Pogotku je prethodio i crveni karton fudbarea Granade, Agboa Učea.

Konačan rezultat utakmice postavio je Nejmar u prvom minutu sudijske nadoknade.

 

Izvor:Youtube/Brazucas

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter