1
Domaći fudbal

FOTO: fss.rs

VELIKO POJAČANJE: Crvena zvezda dovela trenera ‘zlatnih orlića’

Objavljeno: 31.03.17 u 09:08

Crvena zvezda u želji da pojača rad sa mlađim kategorijama dovela jednog od naših najboljih trenera kada je reč o igračima između 18 i 20 godina.

Reč je o Milanu Kosanoviću, stručnjaku koji je posle rada u Vojvodini sa Veljkom Paunovićem odveo reprezentaciju U-20 do zlata na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu 2015. godine. On će u Crvenoj zvezdi biti zadužen za dodatni rad sa igračima iz generacija između 1998. i 2001. Kosanović će biti zadužen da momke poput Adžića, Račića, Romanića, Joveljića, Nikolića, Rakića i braće Ilić unapredi fizički i taktički.

– Potpisali smo ugovor sa Milanom Kosanovićem. On će voditi grupu od deset do 12 ‘elitnih’ mladih igrača i zadatak će mu biti da ih fizički i taktički dodatno pripremi. Plan je da oni sa njim rade odvojeno ponedelja, utorak, sredu i četvrtak po sat i po vremena, a da se u petak svako od njih vrati da li u seniorski pogon, da li u omladinski – otkrio je Zvezdan Terzić na tradicionalnom druženju sa novinarima.

Milan Kosanović je vodio i omladinsku reprezentaciju Srbije, ali ga je posle plasmana u ‘elitnu’ grupu kvalfikacija zamenio Milan Obradović odlukom FS Srbije.

0
0

1 Komentara

  1. Ovo je već ozbiljan posao! Hvala Bogu da se donese jedna dobra odluka! Verujem da će se višestruko isplatiti rad ovim mladim igračima sa Milanom Kosanovićem, jednim od najtalentovanijih srpskih trenera.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter