0
ATP

SPORT NA TV: Zvezda protiv Uniksa, ‘bumbamara’ se ponovo kotrlja Evropom

Objavljeno: 31.03.17 u 08:55

Zagrevanje za vikend počinje danas, naravno u centru pažnje domaće sportske javnosti je košarka, ali i nastavlja se evropski fudbal.

Sva pažnja navijača Crvene zvezde biće poklonjena meču u Kombank areni između Crvene zvezde i Uniksa. Računica je jasna, poraz od Rusa ne bi ugušio sve nade crveno-belih za plasman u Top 8, pobeda bi u slučaju poraza Baskonije dala opciju više u borbi za četvrtfinale. Rezultatski gledano četa Dejana Radonjića je apsolutni favorit, ali Kita Lengforda i drugare ne bi trebalo olako shvatiti. Meč je na programu od 19 časova uz prenos na Sport klubu jedan.

To nije sve od košarke za večeras. Od 19 časova na trećem programu Sport kluba ljubitelji košarke mogu pogledati duel Galatasaraja i Baskonije, a odmah potom i veliki derbi Evrolige između Real Madrida i Fenerbahčea. Na istom kanalu nas čekaju i prenosi polufinala teniskog turnira u Majamiju i fudbalski okršaj Nasionala i Gimaraeša.

Na Areni sport u cetru pažnje su prvi mečevi polufinala Regionalne lige, a od 19 časova na drugom programu igraju Jug i Partizan. Prvi kanal je zadužen za plej-of fudbalskog prvenstva Belgije i meč Varegema i Anderlehta, dok su na trećem programu mečevi francuske Lige jedan.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter