0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKAV CAR: Stefan Mitrović otkrio šta bi učinio da se ponovo desi ‘slučaj dron’ (VIDEO)

Objavljeno: 31.03.17 u 18:24

Centralni bek je trenutno u Gentu, ali kao pozajmljeni fudbaler nemačkog Frajburga.

U razgovoru za domaće medije, Stefan Mitrović je otkrio šta bi učinio da se ponovo nađe u onakvoj situaciji.

Defanzivac je postao miljenik nacije kada je u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Albanije prekinuo provokaciju gostiju sa dronom sa kojeg je visila zastava. On je uhvatio i istrgao zastavu sa letelice i prekinuo nesportski gest gostujućih navijača.

– Uf.. I dalje mi je ružna slika kada pomislim na taj trenutak i žao mi je što nismo uspeli da nastavimo utakmicu i dokažemo da smo mnogo bolja ekipa od njih. Sa ta tri boda bismo ostali u trci za EP, medjutim, to je bila klasična provokacija sa njihove strane. Znamo svi šta su hteli da dobiju time i na kraju smo mi ispaštali zbog svega. I sada da se to ponovi, isto bih uradio. Nikada ne bih dozvolio da neko ponižava naš narod i našu zemlju, kazao je Mitrović za Sport klub.

Mitrović je još rekao da Srbija ima velike šanse da se nađe na Svetskom prvenstvu u Rusiji i da je tamo već jednom nogom.

(Izvor: YouTube/MrRedStarBelgrade)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter