0
Fudbal

FOTO: HOTSPORT

VELJKO PAUNOVIĆ: Evo šta je srpski trener rekao o Ani i Bastijanu…

Objavljeno: 29.03.17 u 21:54

Čikago Fajer je doveo mega pojačanje iz Mančeter junajteda, a u trener ‘vatrgasaca’ se nada da će Srbi sada nagrnuti na Tojota arenu.

Šuškalo se još tokom prošlog leta, ostvarilo se tek sada. Bastijan Švajnštajger je novi član Čikago Fajera. Srpski trener Veljko Paunović sada veruje da će veći broj naših navijača dolaziti na utakmice. Kao razlog navodi to što je Bastijan srpski zet i zbog Ane Ivanović koja će dolaziti da navija za supruga.

– Nadam se da je Bastijan već na dočeku na aerodromu video kolika je fudbalska zvezda i u Americi, a verujem da će vrlo brzo debitovati za naš klub i da će navijači uživati u njegovoj igri. Sjajna stvar je što je doputovao u društvu njegove i naše Ane Ivanović, pa očekujem da će to biti dodatni motiv i za članove mnogobrojne srpske zajednice da već na sledećem meču na „Tojota parku“ zauzmu svoje mesto na tribinama – kazao za Novosti Veljko Paunović.

Bastijan Švajnštajger je potpisao ugovor na godinu dana i zaradiće 4,5 miliona dolara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter