0
Fudbal

ALEKSISE, MAJSTORE: Sančez ‘spakovao’ brutalan gol, a da se mreža gotovo nije zatresla (VIDEO)

Objavljeno: 29.03.17 u 09:50

Nema sumnje gol večeri delo je fudbalera Arsenala i čileanske reprezentacije Aleksisa Sančeza.

Čile je noćas igrao važan meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine protiv Venecuele i ostvario je očekivanu i ubedljivu pobedu rezultatom 3:1.

Bez obzira na četiri gola, meč je obeležio prvi pogodak na utakmici koji je bio delo Aleksisa Sančeza, najboljeg igrača domaćeg tima.

Navijači su bili egzaltirani pošto je već u petom minutu ‘sevnula’ ‘bomba’ Sančeza, koja je prvobitno ‘odsela’ na prečki, odbila se duboko unutar gol-linije, a zatim nekako izašla iz gola gotovo ne dodirvnuši mrežu.

(Izvor: youtube / ALXrecords2)

Inače, pobedom nad Paragvajem Brazil je postao prva reprezentacija na svetu koja je obezbedila plasman na Mondijal kroz kvalifikacije, Golove su postigli Filip Kutinjo, Nejmar (uz promašen penal) i Marselo u finišu meča.

Argentina se itekako kocka sa svojim plasmanom u Rusiju pošto je noćas u La Pazu poražena od Bolivije sa 2:0. Istina, igrala je bez Mesija, ali i još nekolicine igrača, što nije opravdanje. Golove za poraz ‘gaučosima’ postigli su Huan Arse i Marselo Moreno.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Kvalifikacije za SP, Južna Amerika

14. kolo:

Bolivija – Argentina 2:0
Ekvador – Kolumbija 0:2
Čile – Venecuela 3:1
Brazil – Paragvaj 3:0
Peru – Urugvaj 2:1

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter