0
Fudbal

DIVLJAŠTVO NA DELU U PARIZU: Navijač ‘ragbi zahvatom’ nasrnuo na igrača Senegala! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 28.03.17 u 11:05

Navijači Senegala i Obale Slonovače pobrinuli su se da dospeju u centar svetske javnosti, pošto su prekinuli prijateljski meč svojih selekcija u Parizu.

Navijači su još jednom bili u centru pažnje, prekinuvši prijateljski meč između dve afričke selekcije koji se igrao u Parizu.

Nekoliko desetina pristalica obe selekcije uletelo je na teren u 88. minutu pri rezultatu 1:1. Ako je to bitno, golove su postigli Sadio Mane za Senegal u 68. iz penala i Sirijak Gohi Bi za Obalu Slonovače u 70. minutu

Najšokantniji momenat nije snimljen u video zapisu, jer režiser prenosa nije želeo da to vidi cela planeta, već je uslikan momenat kada je jedan navijač ‘ragbi obaranjem’ nasrnuo na fudbalera Senegala Laminea Gasamu.

Tada je definitivno označen kraj ovog meča, na vrlo neslavan, ali akrobatski način:

Inače, ovo nije prvi put da je meč ove dve reprezentacije prekinut, pošto je na Kupu afričkih nacija 2013. selekcija Senegala izbačena zbog prekida tada zvanične utakmice od strane svojih navijača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter