0
Fudbal

PROSINEČKI RAZBESNEO NEMAČKU: Azerbejdžan kupio reprezentativca ‘pancera’, cifra od šest nula (VIDEO)

Objavljeno: 27.03.17 u 16:22

Transfera između klubova smo se nagledali, ali među reprezentacijama…
Na želju selektora Azerbejdžana i bivšeg trenera i igrača Crvene zvezde, Roberta Prosinečkog, Azerbejdžan je za milion evra dobio reprezentativca Nemačke.

‘Panceri’ su ostali bez izuzetno talentovanog napadača Renata Dadašova koji je kadetski reprezentativac te zemlje. On će u buduće igrati za Azerbejdžan, a nemački mediji tvrde da se to desilo nakon što je njihovom savezu uplaćeno milion evra.

– On je odlučio promeniti sportsko državljanstvo nakon što je u Azerbejdžanu prikupljeno oko milion evra, stoji u tekstu ‘Bilda’.

Renat Dadašov je trenutno u omladinskom timu Ajntrahta, povratnik u taj tim nakon što je period proveo u Lajpcigu koji mu je obećao deset puta veću platu. Rođen je u Nemačkoj ali ima azerbejdžanske krvi, njegov brat Rufat takođe nastupa za Azerbejdžan.

Po pisanju tamošnjih medija, vest o potezu mladog Dadašova se nije dobala ni zvezdama A tima ‘pancera’, mada videli bismo njihovu rekaciju na neku višemilionsku ponudu, recimo Poljske.

(Izvor: YouTube/UEFA.tv)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter