0
Fudbal

KAKVA LI NJIMA ŠANSA TREBA: Nekad ni četiri na jedan nije dovoljno za pogodak! (VIDEO)

Objavljeno: 27.03.17 u 19:50

Navikli smo da viđamo svakojake promašaje ali ono što su uradili fudbaleri argentinskog velikana je zaista teško shvatljivo.

Tokom petog minuta nadoknade vremena, fudbaleri River Plate imali su najidealniju moguću šansu za pogodak ali su nekim čudom uspeli da je upropaste.

Naime nakon što su fudaleri Belgrana pri rezultatskom zaostatku od 2:1 krenuli na sve ili ništa i sve karte bacili u napad, sevnula je kontra Rivera peko Gonzala Martineza koji je odlično istrčao po desnoj strani, a kontru su odlično ispratila čak trojica njegovih saigrača.

Nakon dobrog pasa u kazneni prostor usledio je katastrofalan udarac Tomasa Andradea, koji je lotpu šutnuo toliko slabo da je golman stigao da se vrati i sačuva mrežu. Na svu sreću do kraja nije prostalo vremena da im se ovaj promašaj obije u glavu ali je zato Andrade postao internet zvezda. Pogledajte i zbog čega.

Izvor:Youtube/TheMaless

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter