0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Partizan ruši Cedevitu, ‘bratski’ prijateljski duel na Marakani, nastavlja se trka ka Rusiji

Objavljeno: 25.03.17 u 08:47

Iako je u toku klupska pauza, neće manjkati fudbalskih, ali ni košarkaških uzbuđenja ni ove subote.

Navijači Crvene zvezde večeras će od 18 časova pohrliti na naš najveći stadion kako bi ispratili prijateljski susret između dva crveno-bela kluba, beogradskog i moskovskog ‘brata’, Spartaka. Za one koji ne budu otišli na stadion ‘Rajko Mitić’, obezbeđen je prenos na prvom programu TV ArenaSport.

Sa druge strane, navijači Partizana će danas biti košarkaški orijentisani, pošto ih od 20 časova očekuje meč sezone protiv Cedevite u drugom susretu polufinala ABA j.t.d. lige. Sedam hiljada ljudi moći će da bude u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, a oni koji ne budu prisutni, meč će moći da gledaju takođe na prvom kanalu televizije ArenaSport.

Juče je Srbija odradila odličan posao u Gruziji, a danas se nastavljaju borbe za put na Mondijal u grupama A, B i H. Sve utakmice kvalifikacija za SP u Rusiji 2018. godine gledaćete na TV SportKlub, a evo koje sve duele i gde ćete moći da pratite:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter