0
Evropske lige

FOTO: twitter.com/AtoM_1991

POSTIGNUT DOGOVOR: Srpski zet stiže kod srpskog trenera!

Objavljeno: 21.03.17 u 12:00

Fudbaler Mančester junajteda, Bastijan Švajnštajger pronašao je sebi novu sredinu i u narednih godinu dana će nositi dres Čikago Fajera.

Kako javljaju američki i britanski mediji, danas je ozvaničen raskid saradnje nemačkog fudbalera i tima sa „Old Traforda“ i uskoro će se preseliti u Sjedinjene Američke Države. Tako su se realizovale priče, koje su se proteklih meseci provlačile po novinama pa će se vrlo uskoro staviti na raspolaganje našem treneru Veljku Paunoviću koji sa klupe predvodi ekipu Čikaga.

Švajnštjger se ekspresno dogovorio sa Mančesterom o raskidu saradnje, budući da nije bio u planovima trenera Žozea Murinja, a nakon toga odmah je odradio lekarske preglede i očekuje se da već naredne nedelje bude u konkurenciji za tim u MLS ligi.

-Tokom karijere uvek sam težio da učestvujem u stvaranju nečeg velikog. Moj potpis za Čikago nije ništa drugo. Sviđa mi se vizija kluba, filozofija… Uveren sam da ću moći da pomognem.- izjavio je nemački fudbaler.

Zadovoljstvo potpisom nije kiro ni trener Paunović, koji je lično insistirao na dovođenju iskusnog Nemca, koji će u Americi igrati za platu od 4,2 miliona dolara.

-On na terenu može da uradi neke stvari koje mogu samo najveći. Biće nam primer svima u klubu. Veliki je šampion.- konstatovao je naš stručnjak.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter