5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Stiže višemilionska ponuda za golgetera Partizana!

Objavljeno: 19.03.17 u 09:45

Predstavnici kluba iz Moskve poslaće uskoro milionsku ponudu u Humsku.

Nova majstorija Uroša Đurdjevica, kod vodećeg gola Partizana na jučerašnjem meču sa Voždovcem, otvorila je vrata napadaču za selidbu u Rusiju.

Kako je HotSport ekskluzivno najavio polovinom februara, Lokomotiva iz Moskve je već tad htela da kupi golgetera crno-belih, ali je posao prolongiran. Svoju odluku Moskovljani su  potvrdili posle derbija, a emisari koji su pratili učinak napadača i u duelu sa „zmajevima“ udarili su samo završni pečat.

Poslata je poruka nadležnima da treba ući u ozbiljne pregovore, sa ponudom između tri i četiri miliona evra što je prednost u odnosu na par klubova iz Evrope, na čelu sa Bolonjom, čiji su uslovi za obeštecćnje bili dva miliona evra.

Posle prodaje Nikole Milenkovića u Fiorentinu, pred Partizanom je svakako novi berićetni posao na leto a naslednik je već spreman u liku Đorđa Jovanovića.

0
0

5 Komentara

  1. da je ovo dati mamiću pa ispod 10 miliona nebi otišli pola njih ma nek on uzme pola pare i proviziju od prodaje za nove ugovore ali u klubu bi bile 50 posto pare ovako govna pokraše naprednjacima daj,sps, da dosovcima itd a klub nek grca u milionima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sacuvajte ga makar do kraja 2017. I njegova cena ce otici na najmanje 7 do 8 ,ako ne i vise milE. Sta god Lokomotiv sad ponudi, odbijte,stvarno tako mislim. Pa,daj barem na jednom igracu pokusajte ti „igru“,ispitajte strategiju,vidite. Nista necete izgubiti,a mozete dobiti mnogo. U ovom momentu bi samo 5 mil us 25 posto od naredne prodaje i,alo ekon. opravdanje.

    0
    0
    Odgovori
  3. igrač poput đurđevića onaj mamić ne bi prodao ispod 5-6 miliona €…
    ovi „naši“ prodaju igrača samo da bi napunili sebi džepove i platili dugovanja…
    zašto bagro ne produžite urošu ugovor i povećate ga a ne ovako dovodite kojekakve neprovjerene igrače da bi vas kasnije ucjenjivali…
    e bruko i sramoto srpskog fudbala menadžeri vode klubove a ne uprava…

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovo je dobra pouka za mlade fudbalere, ne idite prerano vani , prvo se afirmisite u svome klubu , pa kad postanete neko i nesto onda se i lova dobije

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter