3
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ŠTA LI ĆE REĆI GROBARI: Legenda evropskog fudbala i bivši igrač Partizana preuzima jedan od najmrskijih klubova? (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.17 u 15:58

Milinko Pantić, bivši fudbaler Partizana, Panioniosa i legenda Atletiko Madrida jedan je od kandata da preuzme poziciju šefa stručnog štaba Olimpijakosa.

Kako je Paulo Bento dobio otkaz, naš 50-godišnji stručnjak koji je status legende evropskog fudbala zaradio nakon što je Barseloni dao četiri pogotka na jednom meču je, prema pisanju grčkih medija, kandidat za mesto šefa stručnog štaba Olimpijakosa.

Pantić je trenutno trener B tima Atletiko Madrida, predvodio je i omladince ovog kluba, a očekuje se da u narednih par dana bude i definitivno poznato da li će se Pantić iz Španije preseliti u Grčku, na čelo bratskog tima Crvene zvezde.

Podsećamo, Bento je dobio otkaz nakon poraza od PAOK-a.

 

(Youtube/Football History)

0
0

3 Komentara

  1. Kao navijač Partizana koji je gledao utakmice kada su on i Bogdanović igrali u Partizanu mogu samo da mu čestitam ako postane trener tako velikog kluba kao što je Olimpijakos.Ne volim boje Olimpijakosa ,ali priznajem veličinu tog kluba i postati trener takvog velikana je uspeh i za Pantića i za naše trenere. Srećno Pantiću.

    0
    0
    Odgovori
    • Bas tako.Ne volim ni ja boje Paoka i ostalih klubova sa tim bojama ali kakve veze ima ako neko iz Zvezde bude igrao ili trenirao taj klub,sa tim nemam nikakve probleme.To su,ipak,strani klubovi i ne opterecujem se njima ni najmanje,da li su prvi ili u zoni ispadanja,bez obzira na veze navijaca tih klubova.Neka uspe nas covek u bilo kom stranom klubu,uzme im kintu i neka mu bude sa srecom.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter