0
Evrokupovi

LIGA EVROPE: Bešiktaš i sa igračem manje ‘razbio’ Olimpijakos, Genk i Selta sigurni (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.17 u 20:50

Odigrana su tri revanša osmine finala Lige Evrope.
U četvrtfinale su plasman obezbedili Bešiktaš, Genk i Selta.

Jedini četvrtfinalista koji nije slavio danas jeste Genk, Belgijanci su nakon odlične prednosti iz prvog meča tokom skoro cele utakmice vodili da bi primili u finišu gol koji nije značio ništa Gentu. Kastanje je pogodio u 20. minutu za ukupnih 6:2, da bi zaostatak šest minuta pre kraja smanjio Verstrete.

(Izvor: YouTube/All Videos)

Turski predstavnik je ‘demolirao’ Grke iako je nešto više od poluvremena igrao bez glavnog ofanzivca. Abubakar i Babel su bili strelci za Bešiktaš, nakon čega je Eljunusi smanjio na 2:1, a ubrzo Vinsent Abubakar zaradio isključenje. Situacija na terenu se u mnogome nije promenila, Babel je svojim drugim golom na meču otklonio dileme o tome ko će u narednu fazu, a Tosun je šest minuta do kraja potukao crveno-bele.

Selta je odličnim drugim poluvremenom obezbedila pobedu protiv Krasnodara koji je pretio, ali je falila završnica. Maljo je zatresao mrežu u 52. minutu, a Aspas u 80. Kasno je bilo za povratak Rusa koji su morali da za 10 minuta postignu čak četiri gola. Na kraju je Kabore zaradio drugi žuti karton, te je domaćin meč završio sa desetoricom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter