6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI NA CENI: Rusi dolaze u Beograd sa ponudom za Partizanovog golgetera!

Objavljeno: 16.03.17 u 10:40

Možda dodje i do konkretnih razgovora sa ljudima iz Humske.

Nije zimus pomogla ekstra ponuda koju Lokomotive , koja je bila spremna da izdvoji dobro obeštećenje za Uroša Đurdjevića, ali kako saznaje HotSport ova prica je ponovo aktuelna.

Moskovljani su na prethidna tri meča, uključujući i derb,i bili fokusirani na napadača Partizana za koga su igleda dobro zagrizli.

Postoji velika želja ruskog kluba, da posle Petra Škuletica dovede još jednog golgetera iz Humske, pa će ispratiti i subotnji meč sa Voždovcem, ne bi li se još jednom uživo uverili u kvalitete mladog napadača.

Postoje indicije da moze da dođe i do sastanka sa predstavnicima crno-belih, kako bi se pričalo o visini obeštecenja, a spekuliše se suma u rasponu od 2,5 do tri miliona evra. Uzimajući u obzir činjenicu da je Đurđević u Partizan došao kao slobodan igrač, jasno je da bi ovo bio ekstra profit za crno-bele.

 

0
0

6 Komentara

  1. Da ovakvog igrača prodaje zagrebački Dinamo tražili bi jedno 10 miliona eura za njega, a mi se zadovoljavamo sa 2-3, tužno…

    0
    0
    Odgovori
  2. Aman bre, kakav ekstra profit, kakva 2.500.000 ????
    Decko ima ugovor do 2019, zasto bi ga sad prodavali za takvu siću kad moze mnogo vise da se uzme!!!!?!?!?!?!

    0
    0
    Odgovori
  3. Sumnjam da mu se ide u rusiju, a cifra moze posle evropskog za mlade , samo da naraste….. bila bi velika glupost prodati Urketa ,za manje od 4 miliona EUR pre prvenstva za mlade!
    Ako zavrsi prvenstvo sa barem 20 postignutih golova, i ako na evropskom mladi dodju do polufinala, uz barem 2 ili 3 Urketova gola, onda ce vrednost da mu bude minimalno 5-6 miliona EUR

    0
    0
    Odgovori
    • Hahahahahaha kako ste se jadnici ponadali pa se gadjate milionima kao da su milioni krvnih zrnaca a sto se tice duga vi ga nikad necete anulirati jer se nezna koliki je a Uros ce zavrsiti kao i Mihajlovic ili kao Zivkovic da cete morati da placate penale za njih a onda ste ugasili i ako SPS izadje iz vlasti

      0
      0
      Odgovori
  4. …’ekstra profit’ za CRNO-BELE, svakako se ne podrazumeva pod tih 2,5-3 mil. evra, ako se uzme u obzir da je Blekijev (dete od 19 godina i to jos sa SVIM CISTIM i pripadajucim papirima samo za FKP) transfer realizovan za 5,1 MILION EVRA u korist FKP, onda bi se za URKETA32 , moglo NAJMANJE ocekivati izmedju 10-12 miliona evra, da bi ta cifra ili iznos mogao svrstati pod „EKSTRA PROFIT“ za FKP i da SKROZ anuliramo UKUPAN DUG i uz Blekijev novac od transfera odemo u DEBEO PLUS ZA FKP !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter