0
Evropske lige

VELIKI MALER: Mario Gece završio sezonu

Objavljeno: 15.03.17 u 17:22

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Mario Gece propustiće ostatak sezone pošto se oporavlja od „metaboličkog poremećaja“, ali se očekuje da će biti potpuno spreman za narednu sezonu.
Gece je na rehabilitaciji i mogao bi da se vrati treninzima početkom leta, ali sve zavisi kako će reagovati na tretmane, navodi se u današnjem saopštenju Borusije iz Dortmunda.

Mario Gece je ove sezone samo u devet prvenstvenih utakmica bio starter zbog problema sa mišićem, otkako se prošlog leta vratio u klub iz Bajerna iz Minhena. On je u 2017. godini proveo 24 minuta na terenu u Bundesligi.

– Dugoročni cilj našeg fudbalera jeste da bude potpuno spreman za početak naredne sezone. Borusija Dortmund želi Geceu brz oporavak, takodje i u ime naših 10 miliona navijača, naveo je u saopštenju izvršni direktor Borusije Hans Joahim Vacke.

Gece je postigao pobedonosni gol za reprezentaciju Nemačke protiv Argentine, u produžecima u finalu Svetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter