11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOV VESNIK: Željko Pantić o ‘teroru’ nad Partizanom, Iliev o prodaji Milenkovića (VIDEO)

Objavljeno: 15.03.17 u 22:00

Nova epizoda ‘Partizanovog vesnika’ posvećena je ‘sudijskim krađama’, ali i prodaji jednog od najtalentovanijih fudbalera u Srbiji.

Prvi deo emisije u kom uvodnik ima urednik Željko Pantić govorilo se o sudiskoj neprevdi koja ‘prati Partizan’, to jest pogrešnom ofsajdu na utakmici sa Metalcem kada su crno-beli mogli da povedu sa 3:0.

Drugi deo posvećen je prodaji Nikole Milenkovića u Fiorentinu za 5,1 milion evra, a o svemu je govorio sportski direktor Ivica Iliev. Pogledajte celu emisiju ‘Partizanov vesnik’:

(Izvor: YouTube/DanasConferences)

0
0

11 Komentara

  1. ..o teroru i autokratiji prema SDP od strane totalitarizma, izrabljivaca, eksploatatora i eksponenta zapada sam SVE ispricao, tako da se sada ne ponavljam, ALI, upravo sada TEK krece jos jaca hajka i haranga na novac tj. po budzet FKP, posto FKP postaje nezavisna tvrdjava ( zahvaljujuc najjacoj skoli fudbala u EU) ili ostrvo spasa za fudbalere bez ‘menadzera’ i ‘pokrovitelja’ u moru ZLA, OTIMACINE i PREVARE gde SVI hoce ‘SVOJ DEO’ kolaca tj. od transfera, ukljucujuci u to sluge zla malih ‘organa’, koji u sadasnjoj postavci stvari nikakve veze nemaju sa FKP (kroz mesetarenje SVOJIH ‘menadzera’ kojih trenutno SVE MANJE ima u FKP, STO NJIMA APSOLUTNO NE ODGOVARA I NA SVE NACINE CE POKUSATI DA TO IZMENE..) , a HTELI BI SVE-DA OTMU. Ocekujem uskoro da se pokrene pitanje (koje je cisto po meni 100%, SVE je jasno, ALI..) stadiona tj. vlasnistva, kao i celokupnog dugovanja FKP (koje je minorno u odnosu na ..), za razliku od izdevastiranog Sv. Sampiona po velicini duga fkcz i to sve da se najuspesniji FK nezavisne i samostalne drzave Srb.-Partizan uspori u totalnom oporavku i stabilizaciji, ALI NECE MOCI, NECE PROCI, DECA I LEGENDE, KAO I VERNI I ODANI NAVIJACI SVETINJE-GROBARI, DUZU SVOJ GLAS I SVI K’O JEDAN PRUZAJU VELICANSTVEN OTPOR SLUGAMA ZLA I UZROCNICIMA ZA TRENUTNU EVAKUACIJU I EMIGRACIJU IZ SRB. !!!..Duda je SVE ukratko i sazeto, ALI tacno i iskreno SVE OBJASNIO !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Дал си ти нормалан?
      Пре би требало да се ви вратите у Тирану, а ПАРТИЗАН је основан у БЕОГРАДу

      0
      0
      Odgovori
    • Matica Srpska je osnovana u Mađarskoj,znači Srbi su Mađari,lično nemam ništa protiv. Partizan je osnovan u Beogradu(Koča Popović,Peko Dapčević,Tempo,Vujović) valjda su Crnogorci ,pa ajde i da smo crnogorski klub i tu nemam ništa protiv. Zvezda je 22.04.1945. znači 18 dana nakon osnivanja igrala u Tirani pred Enver Hodžom,pa ako su pobedili da im se dodeli i titula prvaka Albanije ,jer gde Zvezda igra ona mora biti prvak i tu nemam ništa protiv.

      0
      0
      Odgovori
  2. Ovaj covek je toliko zagrizo u mrznju da je to postala njegova bolest koju siri mladim ljudima putem medija. RRA pod hitno da pregleda njegove emisije i da stanu ovom zlu na rep.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter