0
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

‘MLAĐANI’: Evo ko najviše oduševljava Milijaša…

Objavljeno: 15.03.17 u 23:55

Nenad Milijaš je ponovo u dresu Crvene zvezde, za sada traži svoju formu i put ka prvom timu, a mišljenja je da crveno-beli trenutno imaju najjači tim u Srbiji.

Nekada kapiten Crvene zvezde se osvrnuo na igre tima u domaćem prvenstvu uz nadu da će uspeti da pobede u preostale četiri utakmice.

– Zvezda igra dobro, to je najvažnije. U prvih pet kola smo sačuvali prednost od šest bodova na vrhu tabele, i iz utakmice u utakmicu sve smo bolji. Bliži se plej-of, znamo šta nam je cilj. Pokušaćemo da pobedimo u sve četiri utakmice do kraja prvog dela, a onda da u doigravanju damo gas do daske – istakao je Nenad Milijaš za Novosti.

‘Haubica’ Crvene zvezde je istakla da ne želi da poredi ko ima bolji tim, Partizan ili Zvezda, jer kako kaže gleda samo u svoje dvorište.

GROF ZADOVOLJNO TRLJA RUKE: Za ove igrače trener Zvezde smatra da su pun pogodak!

– Ne razmišljam o drugima, mislim da Zvezda imao odličnu ekipu za naše uslove i da to igrama i pokazuje. Uz nas, Partizan igra najbolje ove godine… Poslednji derbi je završen nerešeno (1:1) i to je možda i najrealniji rezultat, iako smo mi u finišu prokockali prednost. Biće još jedan derbi, nek Zvezda pobedi i dokaže da je najbolja. Ja se nadam da će biti takav scenario.

Nenad Milijaš se na kraju osvrnuo na saigrače, a jednog ‘mladog’ momka je posebno pohvalio.

NOVAC NIJE BITAN: Navijači Spartaka ‘okupiraju’ Beograd, evo koliko ih to košta…

– „Mladi“ Anđelković je odličan – kaže Nenad. – Petković je konstantno dobar, od stranaca Donald standardan, Boaći počinje da daje važne golove, Frimpong se nameće… Kada su dobri rezultati, niko ne može da se posebno izdvoji. Treba pohvaliti i ovaj mladi talas koje predvodi Adžić, Zvezdina deca su zaista kvalitetna – zaključio je Milijaš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter