0
Fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

MAKEDONCI RAZOČARANI: Najmlađi debitant u A selekciji odabrao Albaniju

Objavljeno: 14.03.17 u 20:01

Najmlađi fudbaler koji je zaigrao za A selekciju Makedonije Taulant Seferi potvrdio je da će igrati za Albaniju, prenose danas makedonski mediji.
Prema pisanju makedonskih novinara, Seferi je odbio poziv selektora mlade reprezetacije Makedonije Blagoja Mileskog i u izjavi za portal Lajmpres rekao da će igrati za mladu selekciju Albanije.

– Pred nekoliko dana dobio sam poziv od obe selekcije da nastupam, a odlučio sam da igram za Albaniju. Zahvaljujem Makedonskoj fudbalskoj federaciji, ali sam, zajedno sa mojom porodicom, odlučio da igram za Albaniju, rekao je Seferi.

Taulant Seferi, koji se prezivao Sulejmanov pre nego što je odlučio da promeni prezime, nastupao za sve mlade selekcije Makedonije u fudbalu od 15 do 21. godine.

Prema makedonskom portalu Ekipa.mk, Seferi je na svom Fejsbuk profilu napisao da ima veliko poštovanje prema Makedoniji, zemlji u kojoj je rođen i gde je napravio prve fudbalske korake, ali da je u njemu pobedila želja da predstavlja reprezentaciju njegove nacionalnosti, Albaniju.

Taulant Seferi rođen je u Kumanovu 1996. godine, od 2012. do 2014. bio je član za skopskog Rabotničkog, a trenutno igra za švajcarski klub „Jang bojs“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter