5
Domaći fudbal

BEZ POSLEDICA ZA GREŠKE: Vujović nakon kola pauze sudi na Banjici

Objavljeno: 11.03.17 u 13:15

Nakon što se malo stišala bura povodom sudijskih grešaka iz „večitog derbija“, Majo Vujović se vraća na Superligaške terene.

Kako se sudijska komisija nakon 153 „večitog derbija“ nije oglašavala, povodom velikog propusta koji je na ovom meču napravio sudijski tim na čelu sa Vujovićem, arbitar iz Novog Sada nije snosio nikakve posledice.

Tako će Vujović sutra deliti pravdu na utakmici između Rada i Spartaka iz Subotice koja je na programu od 15h. Njemu će na Banjici pomagati Milan Šutulović i Jovica Milin, dok će četvrti sudija biti Aleksandar Vasić.

0
0

5 Komentara

  1. Penal nad Plavsicem 100% nije sudjen, samo za Raku Djurovica je sve Ok posle kontakta, a Plavsic gurnut sa ledja a da pri tom odbranbeni igrac Partizana nije ni pipnuo loptu.
    Gol Partizana neregularan kao i gol Crvene Zvezde, Leonardo trebao je biti iskljucen jer je udario protivnickog igraca bez lopte cak dva puta a da za to nike ni zuti karton dobio…Sve u svemu dobro je prosao !

    0
    0
    Odgovori
  2. Zaslužena nagrada.Tako je i onaj mučenik za dobro obavljen posao u derbiju dobio mesto Načelnika polisije u Vrbasu.Narukvice se u ovo ne računaju.

    0
    0
    Odgovori
  3. Da su ga mislili kaznjavati ne bi ga ni postavili da sudi derbi. On je veoma dobro odradio postavljeni zadatak. No cudi me, zasto cuti Partizan ili ipak nesto spremaju?

    0
    0
    Odgovori
  4. .!. XXAAXXAA .!. Pa ON nije ‘sudio’ tu tekmu i bio ciljano postavljen, da bi bio ‘kaznjen’ za ogromne „previde“, naprotiv, tek sada krece njegov NAPREDak .!. XXAAXXAA .!. Eno, majo trazi srodnu dusu da oslobodi ga bola i da ‘tugu’ zajedno podele po „POLA“.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter