0
Evrokupovi

RAMOS JE ŽELEO DA BARSA ISPADNE: Pike je jedva dočekao da mu odgovori – ‘Biće seksa’! (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.17 u 16:08

Nastavlja se rat na relaciji Barselona-Real Madrid, kao i između dvojice standardnih štopera reprezentacije Španije.

Biću mnogo srećniji ako Barselona izgubi. U tom slučaju imaću lak san – izjavio je Serhio Ramos posle pobede Reala nad Napolijem i plasmana u četvrtfinale Lige šampiona u utorak uveče.

RAMOS ŽELI ‘DA KOMŠIJI CRKNE KRAVA’: Super su moji golovi, ali je važnije da Barsa izgubi!

Međutim, želja mu se nije ostvarila, pošto je Barselona sinoć napravila čudo i vratila se posle 0:4 iz prvog meča protiv Pari Ser Žermena, pobedom od 6:1 na svom Kamp Nou.

Dosta je kontroverzi posle tog meča, a ‘otrovnu strelicu’ nije iskoristio da uzvrati ka Madridu, ko će drugi, nego Đerar Pike.

– Postoje ljudi koji su želeli da nas unište, ali ovaj tim još nije rekao poslednju reč. Ovo je za one koji nisu verovali. Ovo je za naše rivale. Želim im reći da će večeras ružno sanjati, ali da će sunce sutra ponovo izaći – rekao je štoper Barselone.

BAHATOST: Maskerano otvoreno priznao da je šutnuo Di Mariju! (VIDEO)

Tu se Pike nije zaustavio kada se radi o ‘dominaciji’ u izjavama posle velike pobede.

– Bolnice bi trebalo da zaposle više medicinskih sestara za devet meseci, pošto će večeras biti mnogo vođenja ljubavi među navijačima Barselone. Ja odoh da slavim, iako već sutra imamo trening – zaključio je Pike.

(Izvor: youtube / FIFA VIRUS)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter