0
Domaći fudbal

SUPER LIGA: Zmajevi u fiinišu slavili u Novom Pazaru, remi Napretka u Subotici

Objavljeno: 08.03.17 u 16:40

Za sada su završene tri utakmice 25. kola fudbalske Super lige, a na njima su važne pobede zabeležili Voždovac i Bačka. Spartak i Narpedak podelili bodove.

Fudbaleri Voždovca zabeležili su izuzetno važnu pobedu u borbi za plej-of, savladavši na gostovanju ekipu Novog Pazara rezultatom 1:0. Jedini pogodak viđen je u samom finišu utakmice, tačnije u 86. minutu a strelac je bio Ivan Marković.

U borbi za što bolji plasman pred plej-of, na severu Srbije sastali su se Spartak i Napredak a meč utakmice je završena podelom bodova, rezultatom 1:1.

Na ovom meču prvi su do vođstva stigli gostujuću fudbaleri i to preko Alekse Vukanovića u 29. minuutu a poravnanje subotičanima i konačan rezultat doneo je Ognjen Mudrinski u 56. minutu.

Veoma važnu pobedu zabeležila je i ekipa Bačke, koja je na domaćem terenu savladala lučansku Mladost, rezultatom 1:0. Jedini gol na ovom meču viđen je u 67. minutu a strelac je bio Milorad Balabanović.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter