4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOV JUNAK ĐURĐEVIĆ: A mogao sam kao Dibala i Kavani… (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.17 u 13:12

Napadač Partizana Uroš Đurđević, kao bivši igrač Palerma, dao je zanimljiv intervju za italijanski portal ‘Tutomerkatoveb’.

– Ovo je sezona mojih snova! Nadam se da ću nastaviti u istom ritmu, želim da se borim za titulu sa Partizanom. Pogodak na stadionu Crvene zvezde je nagrada za trud uložen u dosadašnjem toku sezone. Srećan sam što sam bio strelac u tako važnom okršaju – rekao je Đurđević za ‘Tutomerkatoveb’.

NAPAD NA BODOVE: Partizan na Metalac sa nekoliko promena u odnosu na derbi (VIDEO)

Naravno da se u izjavi za renomirani italijanski medij dotakao svoje epizode u Seriji A.

– Imao sam malu minutažu, nisam dobijao šansu da pokažem koliko stvarno mogu. Dao sam gol na debiju protiv Karpija, a već u narednom kolu povredio se na gostovanju u Milanu. Oporavio sam se, trenirao dobro, pa ponovio bio strelac protiv Sasuola. Ipak, nisam igrao u kontinuitetu – izjavio je ubojiti napadač Partizana.

– Jedna od stvari je da nisam bio srećan, zato što nisam dobijao šansu da igram češće. A čini mi se da sam je zaslužio, jer imam pobednilčki mentalitet i talenat – smatra Đurđević.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Đurđević je istakao da žali za šansom u Palermu, pošto veruje da bi mogao da napravi karijere poput Edinsona Kavanija iz Pari Ser Žermena ili Paola Dibale iz Juventusa.

– Sad koristim šansu koja mi se ukazala. Da sam isti ovaj status, kakav sad imam u Partizanu, imao u Palermu siguran sam da bih krenuo stopama Kavanija, Dibale, Belotija… – poručio je 23-godišnji centarfor.

SJAJAN GEST: Partizan pripremio iznenađenje za dame za sutrašnju utakmicu sa Metalcem (FOTO)

Ovih dana vlada veliko interesovanje Fiorentine za dva crno-bela bisera, Nikolu Milenkovića i Dušana Vlahovića, a Đurđević ima savet za čelnike ‘viole’.

– Vrhunski su talenti, ali pazite, ukoliko ih Fjorentina kupi mora da bude strpljiva, reč je o veoma mladim osobama. Biće im potrebmo vreme da se prilagode taktičkim zahtevima i takmičenju kakvo je Serija A, potpuno drugačije od ovdašnjeg. U svakom slučaju, u pitanju su momci koji mogu da igraju za bilo koji italijanski tim. Najvažnije je da igraju, kako bi stekli iskustvo. Ako stvarno odu u Firencu želim im sreću – zaključio je Đurđević.

0
0

4 Komentara

  1. steta sto je onaj gogua imao misa u glavi ..koje bi to zivotinje bili gogua..milenkovic..Everton..Leonardo..tavamba..djurdjevic..boze sacuvaj jeli bi malu decu.. Ali dobro Muslim da ilijev vec sprema nekog za leto..jedan abubakar bi nam dobro dosao it’d. dobro je dobro desavaju se u klubu pozitivne stvari..a nikolicu svaka cast drzi sve zategnuto.

    0
    0
    Odgovori
  2. URKE32, kao i Kleo, Stojkovic Vladimir i jos mnogi drugi, ima srecu da dozivi NIRVANU i oseti bezgranicnu srecu i ljubav kada SNOVI POSTANU STVARNOST !!! Sa FK Partizan osvoji Sampionski Pehar, budi tvorac tog uspeha ove godine i brate POSTACES-BESMRTAN !!!
    Partizan-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter