0
Evrokup

SPORT NA TV: Liga šampiona u centru pažnje, FIBA Liga šampiona za ljubitelje košarke

Objavljeno: 07.03.17 u 08:45

Ne baš bogat sportski dan je pred nama, ipak zaljubljenici u sport će imati šta da vide u ‘čarobnoj kutiji’, pre svega revanš mečeve osmine finala Lige šampiona.

Danas RTS odmara, ali ne i Arena sport čiji je porgram danas najbogatiji. Zagrevanje počinje košarkom i revanš utakmicama osmine finala FIBA Lige šampiona. Sve je to uvod za fudbalski spektakl na San Paulu gde Napoli dočekuje Real Madrid i gde će pokušati da nadoknadi ‘minus dva’ gola sa ‘Santjago Benrnabua’. Nema sumnje da će se vatreni Napolitanci boriti do zadnje kapi znoja, za to vam preporučujemo da večeras budete uz kanale Arene sport. Takođe, na prvom kanalu je prenos utakmice Arsenal – Bajern Minhen, ali je tu pitanje pobednika rešeno.

Kada je reč o Sport klubu, tamo će komentatori danas imati slobodan dan. Od živih prenosa tu je meč VTB lige između Kaleva i Uniksa za koji igra naš Danilo Anđušić, dok je posle ponoći na porgramu duel Oklahome i Portlanda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter