1
Fudbal

FOTO:STARSPORT

PRED NOVIM IZAZOVOM: Šampionski Zvezdin trener menja bivšeg stratega Partizana? (FOTO)

Objavljeno: 07.03.17 u 21:30

Jedno je sigurno, u ovoj aričkoj zemlji izuzetno cene stručnjake sa ovih prostora.

Nakon odlaska bivšeg trenera Partizana Avrama Granta sa klupe fudbalske reprezentacije Gane, mnogo je kandidata za popunjavanje ovog upražnjenog mesta.

Dosta imena se spominju koji bi mogli da sednu na užarenu klupu, a jedno od njih i to poslednjih koje se pojavilo jeste bivši šef struke Crvene zvezde Slaviša Stojanović.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Stojanović, koji je Crvenoj zvezdi doneo titulu šampiona Srbije 2013. godine posle šest godina posta, aplicirao je na konkursu za ovaj posao i jedan je od čak 70 trenera koji su to učinili, ali ga tamošnji mediji ističu kao izraženog blagog favorita.

Ukoliko Stojanović postane selektor Gane, samo bi nastavio niz trenera sa ovih prostora koji su bili na tom mestu, od Milana Živadinovića, preko Ratomira Dujkovića, Milovana Rajevca, do poslednjeg u nizu Gorana Stevanovića.

0
0

1 Komentara

  1. Covek je u Leskovcu poslednjih 6-7 meseci. U mom naselju Ima neku klinku 89 godiste, zove se Tijana, 20 godina mladja od njega. Vozi crnog volvoa ljubljanske table. Poslednjih nedelju dana ga nevidjam tako da je ova vest verovatno istinita.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter