17
Domaći fudbal

OŠTRA PALJBA: Hoće li se završiti sledeći derbi? Prvenstvo odmah da se okonča, dok neko ne pogine! (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.17 u 19:30

U najnovijoj epizodi ‘Partizanovog vesnika’ glavna tema, očekivano, bio je nedavni ‘153. ‘večiti’ derbi.

Iako je redovan termin sreda, ovog puta 78. epizoda ‘Partizanovog vesnika’ je objavljena večeras, zbog sutrašnje utakmice Partizan-Metalac.

Glavna tema bila je utakmica protiv Crvene zvezde, a posebno se istakao komentar kolege Željka Pantića.

– Ako će ovako  dalje da se sudi, Zvezdi treba da se dodeli titula odmah. Ako i sutra protiv Vojvodine za Zvezdu budu ovakve ‘zatvorske’ greške, prvenstvo treba da se prekine. Kao što je to bio slučaj zbog bombardovanja 1999. godine, tako i sada zbog ‘bombardovanja’ Dušana Mrakića,. Ovo ludilo treba da se prekine dok ne pogine neko – samo je deo komentara voditelja ove emisije Željka Pantića.

Nakon njegovog izlaganja, u studiju su mu se pridružili trener Marko Nikolić i napadač Uroš Đurđević sa kojima su analizirani gotovo svi detalji sa 153. ‘večitog’ derbija.

(Izvor: youtube / DanasConferences)

0
0

17 Komentara

  1. imamo dve zvezdine-drzavne uprave-,prosli put je bio evidentan penal nad necom,ovo sada necu ni da komentarisem za ruku treba da vas bude sramota sto je izmisljate ,neka proba bilo ko onako da zakuca rukom.moram samo da iskomentarisem igru pfc,pola istoka je videlo mnogo zakasnelu izmene povredjenog stevanovica,premekanog kosovica.ociglednu razliku na terenu kada je usao tamamba ……itd.mislim da je ipak do nas sto nismo ovaj put razbili ovako ocajnu cz.

    0
    0
    Odgovori
  2. Na kraju će kao i Dule morati čovek da radi za francuske novine.

    U ciganskomj srbistanu da govoriš istinu??

    Ne može.

    Neka navedu ljudi u komentarima Prezimena novinara od 1945 koji su bili objektivni njih 2 do danas a crno beli. Sve ostalo…..

    0
    0
    Odgovori
  3. U normalnom svetu sudija koji pogreši se kazni ZATO ŠTO JE LOŠE ODRADIO POSAO i kraj. U Srbiji je sudija zbog greske lopov, ološ, neposten, itd. Pa svugde u svetu sudije greše pa ih niko ne razapinje na krst. Setite se samo od gola Engleza u finalu svetskog prvenstva, preko Maradonine ruke pa na dalje. Ni jedna strana nije rekla koliko su loše igrali i da je fudbal bio na blago receno ocajnom nivou. Ni pasa, ni trčanja a kamo li nekih lepih poteza, driblinga ili sta slicno. Jad i beda. Seru svi po sudijama koje su bile lose ali su fudbaleri i strucni stabovi bili još očajniji. Dno dna.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ima li neko normalan, pa sudija je sudio katastrofalno pa niko ne pominje vađenje lopte iz kornera golmana partizana i, evandro je trebao da dobije crveni karton, Leonardo izigrava manekena i i svađalicu Đurđević žuti za igranje rukom itd.

    0
    0
    Odgovori
  5. Moralni patuljak bi da dobiju jos jednu titulu poput 1999.kad je prvenstvo prekinuto a oni postali sampioni za zelenim stolom,kao sto su jos dva puta sudskim putem preoteli titule drugim klubovima,kad je bila njihova vlast,sudstvo,FSS,sudijska organizacija i radili su sta su hteli.Zli covece,sta cemo sa tim sto vi sutra igrate prijateljsku utakmicu sa Metalcem,sto to ne pomenes ili sto je vas igrac dao gol rukom u derbiju,takodje neregularan,kao sto je bio i Zvezdin.Nema tu malo vise neregularan i malo manje neregularan,ako je lopta izasla van terena ili je usla u mrezu,odbivsi se od ruke igraca,gol je neregularan i tacka.

    0
    0
    Odgovori
  6. „Ostra paljba“..pre bih rekao UMERENA i sa primesom predskazanja, s’obzirom na budjenje i rehabilitaciju trenutnih crvenih ‘naslednika’ zacetnika fasizma i neonacizma na ovim prostorima-bugarcica i krcuna. Kancer je zahvatio srpski sport i vodi se adverzijalni postupak protiv SDP, koji eliminise nacelo istine od strane malih ‘organa’ zla, totalitarizma i autokratije na delu, koja ima za cilj podelu tj. segregaciju Srb i unistenja slobodnog duha Grobara i PARTIZANA. ALI, ni kameleonske ‘sposobnosti’ nit kleptomanske vestine nece im pomoci da zastite vlastite interese udbaskim metodama ucena, izdaje, cinkanja i spletkarenja koje im obezbedjuje trenutni organ zla na stetu SD PARTIZAN i GROBARA-POTOMAKA HRABRIH I CESTITIH SRPSKIH BORACA/RATNIKA ZA SLOBODU SRBIJE I SRPSKOG RODA !!!

    0
    0
    Odgovori
  7. Gde si ti mali covece a jos manji novinaru bio kada od sest titula bar cetiri bile neregularne,Hajde javi se i napisi nesto ovde,i sto kaze covek iz predhodnog komentara ko ovom coveku daje uopste neki prostor u medijima.

    0
    0
    Odgovori
    • Čekaj bre pa do sad je bilo 6 -titula a sada 4 titule , pa bre dogovori te se više !!! Pa ko je trebao po tebi da bude šapijon Kaslica ,Đokići ,Vilotić,Li Adi , i ili Jovetić , Tošić , Ljajić , dr -MO , Žuka ,Lomić ,Dijara posle Kleo, Vukić , Škuletić , Princ T, Jojić ,Ivanov, Mitrović,Lazar Marković, Savić , Krstajić da ne računam one koje smo prodali a nisu debitovali za PFC .I vidi od 2002-2012 (sajt*UEFE ) PFC je profitirao preko 115 milijona EVRA. Gde ste vi bili tada isto gde i danas FK D.P , vidi PFC u to vreme ti 6 – titula ili 4 kako ti kažeš nismo imali GENERALNOG sponzora i dok u RUPI vidi TOJOTA , AMSS, TELEKOM , NIS ma koja firma finaski podobna morala je da bude vaš sponzor a jedina privatna kopanija bila je sponzor i vama i nam“ LAV“ .E moj izlizani pa ne ide to tako reko M.PANTIĆ , Čovoć , Vesić , Marić (Ćirilica), Anđus i Jovanović kažu nešto i ti ko MUMIJA , ne sine pa sve je to dostupno t.j ISTINA i činjenice .Jeli jer znaš koliko iz budžeta R.S dobijate godišnje 10 miljona, od GASPROMA 7- milijona,Telekoma 2,5, mts*a 1,2 još vam trbaju TANJEVIĆI ,JEKNJIĆI ,FILIPOVIĆI,GRUJIĆI a đe MAJU da zaboravim FSS kum KOKEZA sa BABAROGIĆEM , jeli bre jeli si ti normalan, nemoj bre da me zavitlavaš .Vidi TOLE pomagao PFC, a vidi što KOKEZA zajedno sada( vam je sve dostupno) zajedno FSS ne objavi koliko je pomago PFC ili FK D.P ,i to je dostupno . Evo vas Bajga laže godinama da vas ima 200 milijona , a vi nas decenijama da je sve u redu , i vidi ovaj sajt ne moraš da gledaš TV PARTIZAN ni PANTIĆA imaš TV Arena , PINK ,TV Kopernikus tu su i Anđus , i ovi komentatori sa Arene , kod MARIĆA čovek reče citiram ;NAJ VEĆI JE PROBLEM ŠTO SVE VIŠE DECE NAVIJA ZA PARTIZAN …. BRE TIŠINA ………!!! poz za BRAĆU GROBARE ………. HVALA

      0
      0
      Odgovori
        • O Milane lektore na kraju biće PFC nije ukrao ni jednu tituli od 6 sada 4 ,revidirate istiriju i krojite budućnost .Ja bi lično voleo da ti 6 ili 4 titile fk DP pošaljete UEFI na revidiranje a posle PFC da pošalje 22 godine 54 derbija materijala iz arhive pa svet bi se čudijo i da to sve UEFA obelodani. I ne da to rado FSS kao prošli put nisu ni smeli da potpiši zapisnik , tišina…

          0
          0
  8. Secam se 138 derbija ja vodio moja dva klinca tri penala nam nije svirano deca placu a ja im kazem sve se vraca plakace i oni.A sto se tice pogibije koliko ste nam dece do sada ubili nije vam dosta?Vidim da se dosta komentara ne objavljuje valjda je ta cenzura ostala od komunizma.

    0
    0
    Odgovori
  9. Ko daje prostor ovom coveku ovom moralnom gmizavcu i osvedocenom Zvezdomrzcu i slikom jsdp? Gde si bio kad ste krali na oci cele Srbije cutao si jer ti je tako odgovaralo,tebi i tvojim gospodarima ciji si megafon… moralnom

    0
    0
    Odgovori
    • Hodore , ajd’ uzmi još malo prostora ,pa objasni zašto u Srbiji ima toliko “ Zvezdomrzaca“ , po meni su potrebni veliki razlozi da nekog mrziš , tek tako , i kako to da Grof danas ,bukvalno plačući , veli da nema nijednog neprijatelja ( uglavnom se neprijatelj moze mrzeti ….) van Zvezde, i da su svi „neprijatelji i špijuni “ u samoj Zvezdi ……Pogledaj snimak , da opet ne bi bilo da grobari izmišljaju i da vas mrze !!!!! Pokašaj da nam ovo malo dočaraš i apsolviraš , crni Hodore ……

      0
      0
      Odgovori
    • Ima nas starijih koji pamtimo kako je u SFRJ Zvezda „uzimala“ titule.Najčuvenija je ona kada se računao neki gol količnik pa su Dinamu uzeli titulu na treću decimalu.O čuvenim zvezdinim prolećime da ne pričamo ,isti igrači preko zime nauče da igraju fudbal? Sve namešteno ,dogovoreno i ide kao po loju.To su ta čuvena proleća. Na čelu FSJ uvek čovek iz Zvezde.Kupovali su po pet centarforova,krila,veznih igrača ,samo da ih drugi klubovi ne bi uzimali, a u Zvezdi nisu ni igrali ,jer na teren istrčava 11 igrača. Ova neka uslovna dominacija Partizana zadnju deceniju je period kada su iskreni zvezdaši Piksi,Lukić,Vesić i ostali gledali kako da sebe namire ,a zvezdi natovare dug od 55 mil.eura.Prodali sve što je ličilo na fudbalera i rezultat toga su ubedljive titule Partizana.

      0
      0
      Odgovori
  10. Da udjemo u upravu ja i Dzomba.I odmah dovodimo rukometnog trenera mora ono Djurdjevic bolje ne laktom nego pesnicom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter