2
Domaći fudbal

TV PARTIZAN: Pogledajte reakcije crno-belih velikana na golove u ‘večitom’ derbiju (VIDEO)

Objavljeno: 05.03.17 u 12:33

TV Partizan napravio je zanimljiv poduhvat emisijom u toku 153. ‘večitog’ derbija u kojoj su gostovali veliki navijači crno-belih među poznatim ličnostima.

Bio je to pionirski poduhvat Partizanove televizije koji se dugo već primenjuje u inostranstvu, najviše Engleskoj i Italiji.

Gosti Željka Pantića u studiju bili su Zvonko Živković, Vanja Bulić i Goran Pandurović, a evo kako su oni reagovali na golove, najpre neregularnog Crvene zvezde, a onda i izjednačujućeg pogotka za Partizan.

(Izvor: youtube / DanasConferences)

Takođe, evo kako je taj prenos završio voditelj Željko Pantić, komentarom na suđenje Maja Vujovića:

(Izvor: youtube / DanasConferences)

A odmah posle meča svoj sud o derbiju i suđenju dali su predsednik Partizana Milorad Vučelić i sportski direktor Ivica Iliev.

(Izvor: youtube / DanasConferences)

0
0

2 Komentara

  1. Majo je opravdao ocekivanja i ispunio zadatak za izbegnuto ponizenje i veliki debakl od daleko bolje (uprkos nikada jacoj protekciji crvene bludnice svakog nazadnog, izdajnickog rezima podele i unizavanja Srp. roda, a sad organa segregacije srb.) i jace ekipe iz Humske za 72 rodjendan i podsecanje stvaranja crvenog simbola zla ex Yu od najvecih Srboubica krcuna i bugarcica u istoriji postanja Srba, znaci Majo je prosao, dok se za zvezdana ocekuje kazna od strane FSS za kampanju protiv ‘sudije’ po zadatku, a uskoro cemo videti koja ce ona biti.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter