0
Evropske lige

SERIJA A: Interova petarda na Sardiniji, Juventus u Udinama prvi put remizirao ove sezone! (VIDEO)

Objavljeno: 05.03.17 u 17:09

Inter je nastavio svoje probijanje ka Ligi šampiona, tako što su na neugodnom gostovanju na Sardiniji savladali ekipu Kaljarija rezultatom 5:1. Juventus se na gostovanju Udinezeu prilično mučio ali na kraju izborio bod, rezultat je bio 1:1.

Na stadionu „Sent Elija“ viđena je jedna zanimljiva utakmica sa dosta golova, čija je serija započeta u finišu prvog poluvremena kada su u roku od osam minuta viđena tri pogotka.

Sve je počelo u pogotkom Ivana Perišića u 34. minutu , koji je iskoristio odličnu asistenciju Envera Banege i doveo Inter u vođstvo od 0:1. Pet minuta kasnije prednost je duplirao sam Banega pogotkom iz slobodnog udarca a konačan rezultat prvog poluvremena i nadu domaćinu doneo je Marko Borijelo u 42. minutu na asistenciju Barele.

Izvor:Youtube/Premium Sintesi

Ipak nadanja domaće publike da bi na ovom meču njihov tim mogao barem do boda razvejao je svojim drugim pogotkom Perišić svega dva minuta od početka drugog dela. Tada je praktično bilo jasno da Inter hita ka trijufu, koji su pogocima potvrdili Mauro Ikardi i Roberto Galjardini.

U utakmici na „Dačija areni“ u Udinama domaćin je uspeo da zasluženo otkine bod Juventusu i postara se da „bjankoneri“ već praktično sada ne zapečate trku za skudeto.

Maltene čitavim tokom meča Udinese je uspeo da iskotroliše igru šampiona a u 37. minutu su stigli i do vođstva preko Duvana Zapate, koji je iskoristio slabiju reakciju Bonućija i pogodio za 1:0.

Juventus koji je na ovom meču delovao nekako umorno u nastavku je ipak zaigrao malo odlučnije, a do izjednačenja je stigao nakon prekida koji je izveo Paolo Dibala. Argentinac je uputio centaršut sa desne strane, sa udaljenosti od nekih tridesetak metara od gola a Leonardo Bonući je glavom pogodio gol Karnezisa i postavio konačnih 1:1.

Uprkos remiju „stara dama“ je uspela da ipak uveća prednost u odnosu na Romu, koja sada iznosi osam bodova i može se reći da se već sada nalaze jako blizu novoj tituli.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Subota:

Roma – Napoli 1:2 (0:1)

(Strotman 89 – Mertens 26, 50)

Sampdorija – Peskara 3:1 (1:1)

(Fernandes 18, Kvaljarela 58, Šik 68 – Ćeri 32)

Milan – Kjevo 3:1 (1:1)

(Baka 24, 70, Lapadula 82pen – De Guzman 42pen)

Nedelja:

Atalanta – Fjorentina 0:0

Kaljari – Inter 1:5 (1:2)

(Borijelo 42 – Perišić 34, 47, Banega 39, Ikardi 67pen, Galjardini 88)

Krotone – Sasuolo 0:0

Empoli – Đenova 0:2 (0:1)

(Nčam 89, Hiljemark 90+3)

Torino – Palermo 3:1 (0:1)

(Beloti 73,76,81 – Rispoli 30)

Udineze – Juventus 1:1 (1:0)

(Zapata 37 – Bonući 60)

20.45 Bolonja – Lacio

[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter