0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Herti beži liga šampiona, Frajburg posle preokreta slavio u Frankfurtu

Objavljeno: 05.03.17 u 20:32

Fudbaleri Hamburga ostvarili su izuztno važne bodove u borbi za opstanak u susretu sa berlinskim klubom, ostvarivši pobedu minimalnim rezultatom.

Već godinama posrnuli nemački velikan sa severa tavori u donjem domu i grčevito se bori za opstanak, tako je i ove sezone. Ipak svremena na vreme Hamburg ume dobro da pomrsi račune vodećima a ovoga puta na red je došla Herta, koja ovime polako gubi korak u trci za Ligu šampiona.

Protiv tima iz prestonice očigledno je usledila reakcija na onu katatrofu iz Minhena (8:0) pa je Hamburger došao do vrlo važne pobede pogotkom Albina Ekdala u 77. minutu.

U drugoj utakmici večeri Ajtraht je na domaćem terenu poražen od Ekipe Frajburga rezultatom, 1:2 a taj rezultat je dodatno zakuvao situaciju u vrhu.

Gosti su u Frankfurtu do pobede došli nakon preokreta, potocima Florijana Niderlehnera u 25. i 59. a pretodno je domaćinu u 11. minutu vođstvo doneo Branimir Hrgota.

Ovom pobedom Frajburg je stigao na dva boda zaostatka za Ajntrahtom i ozbiljno se uključili u borbu za Evropu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter