7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OVO JE NEVEROVATNO: Evo šta kaže Majo Vujović nakon ‘večitog derbija’ i spornih golova (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.17 u 22:08

Završen je još jedan duel crno i crveno-belih, ali ne i polemika oko dešavanja na terenu.
Pored igrača, glavni akter je bio i delilac pravde Majo Vujović sa svojim diskutabilnim odlukama.

Vujović je prvo očigledno oštetio Partizan greškom prilikom prvog gola na meču kada je lopta prvo napustila igralište, a potom bila upućena Boaćiju koji je asistirao Kangi.

Ono na šta se žale navijači Crvene zvezde jeste pogodak Uroša Đurđevića u kojem takođe pronalaze elemente neregularnosti.

– Osećam se fenomenalno. Ovo je praznik fudbala, da je samo više ovakvih utakmica! Nije na mene uticalo sve što se pričalo ovih dana u medijima, niti me je pogodilo skandiranje navijača. Nisam još gledao snimak spornih detalja, tako da ne bih mogao ništa da komentarišem. Atmosfera i navijači su bili fenomenalni, ali sam se ‘isključio’ iz svega kada je meč počeo. Meni je čast što sam delegiran za jednu ovakvu utakmicu, kazao je Vujović za Blic.

(Izvor: YouTube/WM Media)

0
0

7 Komentara

  1. Ko poznaje Maju zna da ova izjava ide s’njim, a koju KAZNU ce FSS izreci „SVOM“ ‘sudiji zbog POKLONA tj. NEREGULARNOG POGODKA IZ GOL-AUTA ZA RODJENDAN SVOM FK ZA KOJI NAVIJA-videcemo u narednim danima, kao i koja ce KAZNA biti za Zvezdana Terzica zbog KOMENTARISANJA DELEGIRANJA „SUDIJE“ od STRANE ‘sudijske’ komisije-takodje cemo USKORO SAZNATI !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter