2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BIVŠI PARTIZANOV ‘VUNDERKIND’ ZA HOTSPORT: Crno-beli imaju ubitačan napad, dobiće sa 5:2 (FOTO)

Objavljeno: 04.03.17 u 14:01

Ne deli nas još puno vremena od 153. ‘večitog derbija’.
Danas će od 18 časova koplja ukrstiti Crvena zvezda i Partizan, a jedan bivši fudbaler gostujućeg tima je za HOTSPORT govorio o očekivanjima pred derbi.

Luka Stojanović nije dočekao seniorske dane u Humskoj, već ga je pre toga preoteo lisabonski Sporting kao jednog od najboljih mladih ofanzivnih igrača Evrope. Trenutno nastupa u ‘srpskoj koloniji’ u Belgiji, Muskronu.

– Danas neću moći da pomognem mom klubu zbog blaže povrede, ali se nadam da će Muskron doći do neophodnog trijumfa u borbi za opstanak. Tako se stvorila šansa da pogledam derbi sa suprugom Jelenom i sinom Matijom kojem će ovo biti prvi u životu, tako da će mojoj porodici biti poseban, kazao je Stojanović za HOTSPORT.

FOTO: supersporting.net
FOTO: supersporting.net

Muskronu će danas znatno biti teže protiv Standarda bez Stojanovića koji je veoma bitan šraf u mašineriji Mirče Rednika, rumunskog stratega. Ali će zato biti iz svoj Partizan, kilometrima udaljen od Beograda, ali svim srcem uz tim u kojem je ‘fudbalski progledao’.

– Očekujem da će ‘Rajko Mitić’ biti pun i nadam se da će derbi proći barem bez većih incidenata. Da glavnu rolu imaju akteri, fudbaleri, a ne sudije. Iskreno verujem da će biti dosta golova, onoliko koliko dugo nije viđeno. Partizan ima ubitačan napad i Marko Nikolić zna da igra sa takvim fudbalerima, srećno moji crno-beli! Biće 2:5 danas, rekao je Luka Stojanović.

Ako želite da poslušate nekadašnjeg kapitena jedne od najboljih ‘fudbalskih škola’ u Evropi, Partizana, i odigrate 7+, kladionica ‘MaxBet‘ će vam ponuditi kvotu 33, za pobedu Partizana u ‘MaxBet-u‘ je koeficijent 3,35.

0
0

2 Komentara

  1. Koji napaljenik 🙂 Zvezda u dosadasnjih 23 kola nije od nikoga u ligi primila vise od 2 gola,u prva 2 prolecna kola nije primila gol,u proslom derbiju u gostima jedva 1:0 u 90tom minutu i sad ce kao da prime 5 na svom terenu,pred svojim navijacima i jos se pojacali,mislim realno sanse za ovakav rezultat su ravne naucnoj fantastici…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter