3
Domaći fudbal

BIĆE DOSTA BURE: Crvena zvezda vodi neregularnim golom Kange! (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.17 u 18:37

Crvena zvezda vodi protiv Partizana sa 1:0 od 34. minuta golom Gejlora Kange, koji je postigao pogodak nakon što je lopta napustila teren i prešla gol-aut liniju.

Tek će sada biti pritužbi na suđenje i arbitra Maja Vujovića pošto je gol koji je Crvena zvezda postigla, po svemu sudeći, neregularan.

Naime, lopta je napustila granice terena pre nego što ju je Ruiz dodao do Boaćija, on do Kange, a ovaj savladao Kljajića.

Strasti su se odmah ustalasale i na klupi crno-belih, koji su pobesneli zbog ovakve odluke Vujovića.

(Izvor: youtube / WM Media)

0
0

3 Komentara

  1. Na TVu se bolje vidi! Plavshic „skrshen“ u partizanovom shesnaestercu, ispred sudije debosa i on Plavshicu daje zuti zbog simuliranja, umesto da svira penal i zuti partizanovom igrachu! Derbi sve ukupno lakrdija, oba gola nepostojeca, zvezdin iz auta, partizanov rukom, nesviran penal, sve u svemu komedija, kao onaj debi glodar sa daske koji samo laprda po portalima umesto da uchi shkolu, vecu vajdu bi od toga imao!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa i partizan je dao gol rukom tako da su oba gola neregularna a derbi je bio očajan nadam se da je sad svima jasno da kada su naša dva najbolja kluba ovakav „fudbal“ prikazala onda je i bod sutra protiv nekog tamo Azerbejdžana, Malte i tako sličnih još malo pa uspeh

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa partizan je i postavio sudiju, koji nije položio, utakmica je postala lakrdija, najmanje 10 žutih kartona i 2 crvena, klupa partizana kompletna u svlačionicu! Ni,,D“ od derbija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter