0
Evropske lige

ŠPANSKA PRIMERA: Sosijedad nastavlja da grabi ka Ligi šampiona, Prijeto srušio Betis! (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.17 u 22:45

Fudaleri Real Sosijedada nastavili su sa dobrim rezultatima, savladavši na gostivanju u Sevilji ekipu Betisa rezultatom 2:3 (1:2), i tako posle 26. kola zadržali četvrtu poziciju na tabeli.

Na stadionu „Benito Viljamarin“ viđena je jedna izuzetno zanimljiva i efikasna utakmica, u kojoj je domaćin u dva navrata stizao vođstvo rivala ali je na kraju ipak kapitulirao.

Od samog starta krenulo je veoma efikasno, a do prvog vođstva gosti iz San Sebastiana su došli u 10. minutu, kada je Orgiljes iskoristio aistenciju Asiera Iljaramendija i pokrenuo seriju golova.

Na odgovor domaćina nije se čekalo dugo, jer je već šest minuta kasnije Mandi doneo poravnanje, a u 26. minutu Ćabi Prijeto se postarao da Sosijedad ipak ode sa prednošću na odmor, postigavši zaista prelep pogodak za 1:2.

Izvor:Youtube/Match Center

Početkom drugog poluvremena, tačnije u 65. minutu došlo je do novog izjednačenja a strelac je bio Antonio Sarabia, na asistenciju Rubena Kastra.

Ipak konačnu reč imao je Prijeto, koji je svojim drugim pogotkom u 72. minutu postavio konačnih 2:3 i nastavio da vuče svoj tim kad plasmanu u Ligu šampiona.

U redovima Betisa gotovo celu utakmicu odigrao je naš Darko Brašanac, kojeg je u 87. minutu utakmice zamenio Rajan Donk.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter