0
Evropske lige

NAPOKON OTKRIO: Suarez je i sopstvenu ženu lagao zbog ujedanja Kjelinija?! (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.17 u 21:30

Popularni fudbalski ‘Hanibal’ je u izjavi za jedan španski radio otkrio kako se umalo posvađao i sa ženom zbog ispada na Mondijalu u Brazilu 2014. godine.

Dugo, baš dugo će se prepričavati ekscesi Luisa Suareza i ujedanja svojih rivala na terenu, među kojima je žrtva bio i Branislav Ivanović, ali i Đorđo Kjelini u čak dva navrata.

Prvi se desio 2010. godine i od tada, potvrdio je Suarez za španski radio ‘Onda Cero’, nije progovorio ni reč sa italijanskim reprezentativcem.

 

Suarez i Kjelini 2013

Drugi se desio četiri godine kasnije na Svetskom prvenstvu u Brazilu i tada je Suarez prošao nekažnjeno na terenu, ali ne i kasnije od strane FIFA. Zaradio je čak četiri meseca zabrane prisustvovanja utakmicama i treninzima, čak i u trening kampu, zbog čega je odbio da se pojavi na gala večeri Svetske kuće fudbala.

Tada je bio u svađi i sa sopstvenom suprugom Sofijom jer ju je slagao da nije ujeo Kjelinija, iako je ceo svet video šta se desilo. Suarez, kaže, nije to mogao sebi da prizna.

– Povredio sam Sofiju jer sam je lagao. Pitala me je da li sam ujeo Kjelinija i ja sam konstantno poricao. Imao sam problem da poverujem u to, da sam sebi to kažem u lice. Nisam mogao da razumem sam sebe. Bolelo ju je jer je znala da nisam takav – izjavio je Suarez.

Dobro, barem je napokon priznao…

(Izvor: youtube / houssem smail)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter