4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STANISLAV TONČEV: Klubovi ne smeju da se mešaju u rad sudija, Majo je jedan od najboljih naših arbitara!

Objavljeno: 02.03.17 u 21:35

Posle saopštenja Crvene zvezde, Partizana i Čukaričkog, javnosti se obratio i prvi čovek Radnika iz Surdulice Stanislav Tončev povodom ‘prašine’ koja se digla oko izbora Maja Vujovića za sudiju na 153. večitom derbiju, a ne Milorada Mažića.

Prvi čovek superligaša iz Surdulice istakao je da ne sme biti pritisaka na Sudijsku organizaciju FS Srbije i da im je nelogično da jedan klub kaže da je Majo Vujović neiskusan sudija, a spada u elitnu grupu naših arbitara.

– Ne priliči našim najvećim klubovima kakvi su Crvena zvezda i Partizan da se bave suđenjem, a da utakmica još nije ni počela. To urušava ugled srpskog fudbala. Pogotovo su neverovatne izjave iz jednog kluba da će se Majo Vujović na ‘večitom derbiju’ učiti suđenju. To je neprihvatljivo, jer se radi o čoveku koji se nalazi na samom vrhu liste naših ‘elitnih’ sudija. Dugo deli pravdu na našim terenima i lično verujem da je Sudijska komisija FS Srbije donela pravu odluku kada je Maja Vujovića izabrala za arbitra najveće srpske fudbalske svetkovine – rekao je prvi čovek Radnika iz Surdulice, Stanislav Tončev i nastavio:

majo vujovic

– Takođe, osuđujem i svako mešanje pojedinaca u rad Sudijske komisije FS Srbije. To je nezavisan organ koji sam donosi odluke i na to se ne sme uticati ma koliko god ‘veliki klub’ bili. Tamo rade stručni ljudi koji savesno rade svoj posao i njihove se odluke moraju poštovati. Radnik iz Surdulice nikada nije i neće uticati na delegiranje sudija. Poštujemo svaku odluku koju donese krovna organizacija, to jest Fudbalski savez Srbije i njegovi organi. Nadam se da će ‘večiti rivali’ spustiti loptu i da ćemo u subotu uživati u pravom fudbalskom prazniku, a bolji neka pobedi sportski na terenu – zaključio je u razgovoru za HotSport, prvi čovek Surduličana, Stanislav Tončev.

0
0

4 Komentara

  1. Svi su se upecali na Terzićevo remek delo. Onje izdejstvovao da Majo sudi. Ovaj će to vrlo korektno odraditi u korist Zvezde., Terić će posle reći da nije on kriv što su podržali ovog sudiju.Lepo sam vam rekao da je bolje Mažić, a vi me napadate.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..obican monolog u svrhu pravljenja alibija aboliranog FK uskoro ruzicaste boje umesto crvene, bili bice i ostace-uplakane devojcice s’cmarakane.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter