0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

LATINOAMERIČKA KRV: Bivši fudbaler Zvezde razbio bokseru glavu, sad mora da plati u Zagrebu!

Objavljeno: 02.03.17 u 18:16

Bivši levi bek Crvene zvezde i Dinama iz Zagreba Luis Ibanjez moraće da plati kaznu sudu zbog tuče u noćnom klubu dok je bio deo ekipe ‘modrih’.

Sve se dogodilo još 2012. godine kada su fudbaleri najtrofejnijeg kluba Hrvatske slavili osvajanje nacionalnog kupa. Sve se to dogodilo u jednom noćnom klubu gde se našao i bokser Andrej Renert, Navodno, bokser je sve vreme provocirao Argentinca što je ovog razbesnelo i pozvao ga napolje da se pobiju. Lučo je uzeo staklenu bocu i razbio je o glavu Renertu koji je pao u nesvest.

Posle pet godina sud u Zagrebu je doneo odluku da Luis Ibanjez mora da plati 650 hiljada dinara (40 hiljada kuna). Luis Ibanjez se nije pojavio na ročištu, pošto nastupa za turski Trabzon, ali se javnosti obario pismom.

– On je mene vređao, a potom me udario bocom u levu slepoočnicu što me je ošamutilo. Da bih se odbranio, uzeo sam bocu koju sam bacio na njega, a ne znam da li ga je pogodila – istakao je Argentinac sa hrvatskim pasošem.

Odluka je prvostepena i fudbaler Trabzona ima pravo žalbe, a ako su odbije žalbu, Lučo će morati da plati 40 hiljada kuna i kamatu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter