0
Evropske lige

ZIDAN HVALI: Svako može da priča šta želi, mi naš uspeh postižemo na terenu

Objavljeno: 28.02.17 u 20:54

Trener Real Madrida Zinedin Zidan pohvalio je danas svoje fudbalere jer poštuju sudije, nakon što se igrač Barselone Đerar Pike na društvenim mrežama žalio na sudjenje.
– Ne pričam o sudijama, a o njima ne pričaju ni moji fudbaleri. Poštujemo sudije. U tom smislu naši igrači su spektakularni. Fudbaleri su koncentrisani samo na ono što moraju da rade na terenu. Vrlo sam ponosan na moje igrače pošto svi veoma poštuju sudije, podržavam ih, rekao je Zidan.

Posle kontroverznog penala koji je dosudjen Realu u pobedi posle preokreta nad Viljarealom od 3:2 u nedelju, Pike je na društvenim mrežama postavio priče i fotografije kojima je nagovestio da Real ima pomoć sudija.

Pike je postavio priče na Instagramu u kojima je pomenuo sudijske greške na štetu Barselone i one koje pomažu Realu.

Predsednik Viljareala Fernando Roig žalio se posle utakmice i rekao da su sudije napustile stadion noseći torbe Real Madrida, u kojima su bili razni pokloni.

– Svako može da priča šta želi. Mi naš uspeh postižemo na terenu. Ne želim da ulazim u izjave fudbalera i predsednika. Niko ne može da spreči ljude da govore šta žele. Ono što mi je važno jesu moji fudbaleri, a oni su primer poštovanja i profesionalizma. Tako je uvek bilo u Real Madridu, naveo je Francuz.

Kapiten Reala Serhio Ramos juče je rekao da se kritike na račun kluba iz Madrida očekuju od nekoga kao što je Pike, koji stalno izražava mišljenje na društvenim mrežama.

Trener Barselone Luis Enrike nije želeo da se meša.

– Nemam šta da kažem o tome. Već znate šta mislim i to neću da promenim, rekao je Enrike.

Real je posle pobede u nedelju zadržao prvo mesto na tabeli sa bodom više, ali i utakmicom manje od Barselone. „Kraljevski“ klub će sutra na svom terenu igrati protiv Las Palmasa.

Barselona je u nedelju pobedila Atletiko Madrid sa 2:1 golom Lionela Mesija. Barselona će sutra igrati na Kamp Nou protiv Sportinga iz Hihona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter