0
Evropske lige

ŠOK U DORTMUNDU: Reprezentativac Nemačke prekida karijeru zbog bolesti?!

Objavljeno: 27.02.17 u 17:38

Fudbaler Borusije Mario Gece prolazi kroz najteže trenutke u svojoj karijeri, a usled bolesti lako bi moglo da se desi da čak i prevremeno okonča karijeru.

Nemački reprezentativac od povratka u matični klub nije sav svoj, od početka sezone propustio je veliki broj mečeva a na onima koje je nastupao nije pružao partije na njegovom prepoznatljivom nivou. Međutim sada je poznat i uzrok svemu tome.

Naime Geceu je nakon pregleda dijagnostigikovan metabolički poremećaj koji zahteva da momentalno prestane sa sportskim aktivnostima na neodređeno vreme.

Posle ovog saznanja koje je šokiralo Nemačku ali i celu fudbalsku Evropu oglasili su se i iz Borusije:

-Borusija će morati u narednom periodu da igra bez Marija Gecea. Član šampionske generacije sa Svetskog prvenstva mesecima se muči sa povredom mišića, što je bio povod da lekarski tim prouči razloge ove pojave. Analizom je utvrđeno da se radi o metaboličkom poremećaju, zbog kojeg je neophodno da Gece odmah prekine sa treninzima i fudbalskim aktivnostima.- saopšteno je iz redova „milionera“.

Ipak i pored svi ovih nedaća i dijagnoza koje ne ohrabruju, Gece veruje da će se uskoro vratiti terenu.

-Svakodnevno sam podvrgnut terapijama i učiniću sve da se što pre vratim u trenažni proces.- kratko je poručio junak Nemačke iz finala Svetskog prvenstva 2014. godine, na kojem je u produžecima finala sa Argentinom pogotkom „pancerima“ doneo trofej.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter