1
Evropske lige

ŠOU: Izašao je mirno sa terena, a onda zbog sitnice umalo nije prebio četvrtog sudiju (VIDEO)

Objavljeno: 26.02.17 u 11:32

Video dana nam stiže iz Francuske gde se na utakmici Anžea i Bastije dogodilo nešto neverovatno, a mogao je da nastrada četvrti sudija.

Domaćin je vodio sa 2:0 kada je trener gostiju odlučio da sa terena izvuče skoro neprimetnog Kahuzaka. Vezista Bastije mirno je krenuo ka aut liniji gde je čekao saigrač Sent-Ruf, a onda se dogodilo nešto neverovatno. Četvrti sudija je malo zakačio Kahuzaka elektronskom tablom, a pogledajte rekaciju igrača koji je momentalno dobio crveni karton i verovatno ga čeka duga suspenzija.

(Izvor: YouTube/Enry 27)

0
0

1 Komentara

  1. Tako je bre, pa ne gleda se i ne igra fudbal zbog ‘sudija’, puno ‘sudije’ sebi daju za pravo, umesto on da se prilagodi putanji izlazeceg fudbalera JOS ga ‘slucajno zakaci tablom’ i za posledicu fudbaler dobije CRVENI..podseca me na Evertonov zuti po zavrsetku tekme, EM je celu tekmu bio vredjan na RASNOJ osnovi i jos na kraju dobije ZUTI..!!??? …!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter