5
Domaći fudbal

BOŽINOV ZAPLAKAO NA RASTANKU: Veliki sam Partizanovac, ne veći od Saleta koji je ovde od kolevke (VIDEO)

Objavljeno: 26.02.17 u 09:45

Partizan je juče sa 2:1 deklasirao Borac iz Čačka, a potom su stručni štab i igrači otišli na oproštajnu večeru Valerija Božinova koji se seli u Kinu.

Bugarin je odlučio da okupi sada već sve svoje bivše saigrače i obrati im se pre odlaska. Bilo je to veoma emotivno, ‘Batko’ je i zaplakao govoreći o Partizanu i vremenu koje je proveo u Beogradu i Srbiji.

SLS: Pobeda Partizana, pred derbi ista meta – isto odstojanje (VIDEO)

– Za godinu i po dana, zavoleo sam i Partizan i Beograd, ovo je mnogo teško za mene. To je fudbal, dešavaju se takve stvari. Teško mi je, čovek plače kada mu je nešto bilo lepo. Možda nisam veći Partizanovac od Saše i od svih vas koji ste se rodili ovde, ali svidelo mi se ovde – rekao je Božinov uz suze.

FOTO-UBOD: Ovako su Grobari pružili podršku Evertonu (FOTO)

Evo kako je to izgledalo:

(Izvor: YouTube/#MAMAURAGAN /Music – YouTube)

0
0

5 Komentara

    • On je dobar momak i nikad nista lose nije rekao o Zvezdi,bas naprotiv.Nije idiot poput tebe i onog penzionera i jos nekih sa ovog portala.Koliko vam je uprava glupa,dovoljno govori i to da su se odrekli njega za dzabe a doveli onog balvana Tavambu,koji pojma nema sa fudbalom.Bozinov je za njega igracina.

      0
      0
      Odgovori
      • ..ajd’ sto sam ‘idiot’, al’ sto si dete bludnice i turcina kad’ ‘navijas’ za naturalizovano crveno seme zla i zaostali krak udbe i ozne i simbol kom. yu..I STA ONDA JA TU MOGU, NISTA, DA VAM OLAKSAM SRAMOTU STO STE NARIKACE ZA PROSLIM VREMENIMA ZLA KADA SU SE VASI OSNIVACI PITALI ZA NESTO, KAO STO BI SADA I „OVAJ“ PO UZORU NA NJIH (a i jedni i drugi su na muci Srba ‘egzistirali..) !! .!. XXAAXXAA .!.

        0
        0
        Odgovori
  1. ZIVEO I SRECNO BATKO NAS-GROBAR SI POSTAO DO KRAJA ZIVOTA NEKO PO RODJENJU, A NEKO PO OPREDELJENJU, ko jednom primi pelcer i zavoli CRNO BELU SVETU BOJU i FKP TU JE KRAJ-NEMA DALJE !!! Mnogi su „gani presli iz zVEZDE u FKP i DESILA tj. DOGODILA IM SE LJUBAV ZA CEO ZIVOT, kao i „STRANCI“ POPUT TEBE, a kamoli nasa DECA PARTIZANA koja od placente vec UCE STA JE ISTINSKA SRECA I NEOPISIVA LJUBAV PREMA CRNO BELOJ BOJI I SVETOM KLUBU-SD PARTIZAN-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!! Bugar si po rodjenju-GROBAR PO OPREDELJENJU-BOZO GROBARCINO !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter