1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZABAVNO U ČAČKU: Trener Borca častio novinare tortom, bivši igrač Zvezde preti Partizanu

Objavljeno: 24.02.17 u 12:52

Zanimljivo je bilo u taboru Čačana uoči sutrašnjeg gostovanja Partizanu u Humskoj od 17 časova.

Na konferenciji za medije pred utakmicu protiv Partizana, trener Borca Mladen Dodić napravio je zanimljiv gaf ispunivši obećanje dato novinarima prošle nedelje.

Tada je Dodiću u sred konferencije zazvonio telefon, zbog čega je obećao da će se iskupiti i to je danas učinio poklonivši pripadnicima ‘sedme sile’ voćnu tortu.

NIKOLIĆ OGORČEN: Previše je negativnih natpisa o Partizanu, molim navijače da pokažu inat! (VIDEO)

U tako dobroj atmosferi strateg Borca se dotakao sutrašnje utakmice, u kojoj je njegov tim svakako autsajder.

– Partizan je svakako jedan od naša dva najbolja tima i sigurno je da smo pred velikim izazovom. Bez obzira na poziciju na tabeli i neophodnost svakog boda nemamo preterani imperativ pred subotnji duel. To naravno ne znači da sa belom zastavom putujemo u Beograd, jer želimo da se na krilima dobre premijere predstavimo beogradskoj publici na najbolji mogući način. Priželjkujemo iznenađenje, a atmosfera u timu i pozitivna serija od tri uzastopne pobede nam daju za pravo da se nadamo – izjavio je Dodić.

U timu iz Čačka ima mnogo motivisanih igrača kada se igra protiv ‘večitih’, a jedan će imati posebnu želju. U pitanju je dete Crvene zvezde i donedavni igrač crveno-belih, a sada ‘zebri’, Stefan Mihajlović.

– Pred nama je utakmica za koju se svakako ne treba posebno motivisati. Znamo da je Partizan favorit, ali mislim da u našoj ligi nema nepobedivih. Mi stvarno imamo sjajnu atmosferu u timu i mislim da ćemo to pokazati u subotu. Hrabro, borbeno i disciplinovano ćemo odigrati svih 90 minuta i mislim da imamo snage i kvaliteta da napravimo iznenađenje – istakao je mladi napadač.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter