1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OLAKŠANJE ZA MARKA NIKOLIĆA: Dobre vesti stižu iz crno-bele ambulante (VIDEO)

Objavljeno: 24.02.17 u 09:44

Neće biti Uroša Đurđevića protiv Borca iz Čačka, ali hoće Leandrea Tavambu u napadu.

Uroš Đurđević neće igrati protiv Borca iz Čačka jer mora da odrađuje suspenziju usled četiri žuta kartona, pa je bilo jasno da će Leandre Tavamba zameniti najboljeg strelca crno-belih.

Međutim, Kamerunac se povredio u prijateljskom meču protiv Inđije, iako je postigao gol i udelio asistenciju, pa se pojavila bojazan da će Partizan igrati u špicu samo sa mladim Đorđem Jovanovićem.

FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan

Ipak, dobre vesti stižu od klupskih lekara, pošto nema većih oštećenja kod Tavambe, a njegovo dobro raspoloženje videlo se i tokom košarkaške utakmice između Partizana i PAOK-a, iako su crno-beli izgubili meč.

Tako je jasno da će Tavamba predvoditi napad Partizana protiv Čačana i čeka još uvek na debitantski gol u zvaničnim utakmicama posle gola protiv Inđije u utorak.

(Izvor: youtube / DanasConferences)

0
0

1 Komentara

  1. ..Samo, treba paziti na NAMERNU, SMISLJENU I CILJANU zloupotrebu toksina i rasizma „SAMO“ prema igracima Partizana, da bi se osujetili pohodi na TITULE, kako KKP, tako i FKP !!! STOP TROVANJU I RASIZMU PREMA IGRACIMA I SD PARTIZAN !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter